offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτός και κόντρα στη Ρεν ο Χουάνκαρ

Κοινοποίηση

Ο Χουάνκαρ δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (7/11) και δεν θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το ματς με τη Ρεν ενώ πιθανότατα θα λείψει και από την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Κηφισιά.

Με τις γνωστές απουσίες και σημαντικότερη όλων πλέον αυτή του Χουάνκαρ καθώς πλέον κάθε πρόβλεψη για το πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί ο Ισπανός μπακ δεν μπορεί να γίνει συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Ρεν ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός μπακ που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης” και έχει συνέχεια ζαλάδες δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Τρίτης, θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους Γάλλπους Χουάνκαρ δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (7/11) και δεν θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το ματς με τη Ρεν ενώ πιθανότατα θα λείψει και από την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Κηφισιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Europa League της Πέμπτης στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και κυρίως τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός προπόνησης παραμένουν οι Χουάνκαρ, Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον”.

Related posts

Ολυμπιακός: Στο ερυθρόλευκο κάδρο ο αριστερός μπακ, Ααρόν Μαρτίν

Πανσερραϊκός: «Δώδεκα μποφόρ και το στέγαστρο είναι ακόμα εδώ παρά τις εκτιμήσεις»

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ