offside24.gr
Image default
F1ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Formula 1 – GP Αζερμπαϊτζάν: Οι ώρες των δοκιμών, του qualifying, του sprint race και του αγώνα της Κυριακής

Κοινοποίηση

Ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος Formula 1 2023 διεξάγεται αυτό το ΠΣΚ στο Αζερμπαϊτζάν, όπου θα γίνει και ο πρώτος αγώνας sprint της σεζόν. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού και το πρόγραμμα των δοκιμών, του Qualifying, του sprint race και του αγώνα της Κυριακής.

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα 4 εβδομάδων, η Formula 1 επιστρέφει με τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς, το GP του Αζερμπαϊτζάν, όπου θα διεξαχθεί και το πρώτο sprint race για φέτος. Μάλιστα, στο Μπακού θα εφαρμοστούν και οι αλλαγές που έχουν αποφασιστεί σχετικά με τους αγώνες sprint. Πιο συγκεκριμένα, το qualifying της Παρασκευής θα καθορίζει τη σειρά εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής, ενώ η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (FP2) του Σαββάτου θα αντικατασταθεί από κατατακτήριες δοκιμές για τη σειρά εκκίνησης του sprint race, με την ονομασία “Sprint Shootout”.

Το αγωνιστικό τριήμερο ξεκινά την Παρασκευή το μεσημέρι με το πρώτο Free Practice και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής με τον κυρίως αγώνα. Ο καιρός αναμένεται να είναι ζεστός και οι πιθανότητες για βροχή είναι μικρές έως μηδαμινές. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου Γκραν Πρι της σεζόν.

Πρόγραμμα GP Αζερμπαϊτζάν 2023

Παρασκευή 28 Απριλίου

  • 12.30 – 13.30: PRACTICE 1
  • 16.00 – 17.00: QUALIFYING

Σάββατο 29 Απριλίου

  • 12.30 – 13.30: SPRINT SHOOTOUT
  • 16.30 – 17.30: SPRINT RACE

Κυριακή 30 Απριλίου

  • 14.00: GRAND PRIX

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ρεάλ: Αμφίβολος ο Μόντριτς για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Σίτι

H ‘’Δύναμη του Ονείρου’’ φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τον Ιωάννη Μελισσανίδη και το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου – Σμυρναίου

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 24-21: Στον τελικό του Κυπέλλου οι ερυθρόλευκοι με εξαιρετική άμυνα