offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπέτις θα αποφασίσει το επόμενο 24ωρο για τον Παπασταθόπουλο, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Κοινοποίηση

Μία ανάσα από την Μπέτις είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως η ισπανική ομάδα θα αποφασίσει μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Σύμφωνα με το ισπανικά ΜΜΕ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπέτις για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο διάσημος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η Μπέτις θα αποφασίσει μέσα στο επόμενο 24ωρο για τη μεταγραφή του ως ελεύθερο.

Αυτή την στιγμή λαμβάνουν χώρα διαπραγματεύσεις, ενώ αναφέρει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για τις εσωτερικές συζητήσεις της Μπέτις. Ο Παπασταθόπουλος πρόκειται να αντικαταστήσει τον τραυματία Μπάρτρα.

Αυτό θα είναι το 4ο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης που έχει παίξει μετά από Premier League (Άρσεναλ), Serie A (Τζένοα, Μίλαν) και Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ).

Ο Παπασταθόπουλος φόρεσε τη φανέλα των ερυθρολεύκων για 2.5 χρόνια, σημειώνοντας σε 94 συμμετοχές τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Αυτή τη στιγμή η Μπέτις είναι 7η στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς κι απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Related posts

Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των αγώνων με την Ντνίπρο

Με Γκιώνη, Αγγελάκη και Τέρπου στο WTT Contender της Ντόχα την άλλη βδομάδα

Εμβιλά: “Ο Ολυμπιακός θέλει να με ανανεώσει, δεν βιάζομαι”