offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο Αζέρος Αγκάγεφ σφυρίζει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Κοινοποίηση

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε την Τρίτη (11/4) τους διαιτητές για τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με τον Αζέρο Αλιγιάρ Αγκάγεφ να σφυρίζει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τη ρεβάνς του ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (12/4, 19:30, COSMOTE SPORT 4 HD και Live από το SPORT24) για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ και Ακίφ Αμιράλι, 4ος ο Γκορτσίλας και στο VAR ο Ελτσίν Μασίγεφ με τον Νικολαΐδη.

Ο Αγκάγεφ, ο οποίος είναι ρέφερι πρώτης κατηγορίας της UEFA, θα διευθύνει για δεύτερη φορά κόντρα των ερυθρόλευκων με τους κιτρινόμαυρους, αφού είχε σφυρίξει και το 1-1 των δύο ομάδων στις 3 Απριλίου 2022, ενώ έχει βρεθεί άλλες πέντε φορές στη χώρα μας για ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έχει σφυρίξει τους αγώνες Λεβαδειακός-Βέροια 1-0 (15/5/22), Παναθηναϊκός-Αρης 1-0 (1/5/22), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0 (4/4/21), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0 (2/2/20) και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0 (10/3/19).

Ήταν μάλιστα και στον αρχικό ορισμό του δεύτερου ημιτελικού για την 1η Μαρτίου, που όμως είχε αναβληθεί λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Από την άλλη, η ΚΕΔ όρισε τον Ζαμπαλά Σπυρίδων για να διευθύνει τον δεύτερο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (13/4, 17:00, COSMOTE SPORT 4 HD και live από το SPORT24) στην Τούμπα.

Βοηθοί του θα είναι οι Μωυσιάδης Θεόφιλος και Στεφανής Γεώργιος, 4ος ο Τσακαλίδης Αλέξανδρος και στο VAR ο Καραντώνης Δημήτριος με τον Ταπάτζα Εμμανουήλ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα το πρόσωπο του δράστη: “Ο υπαίτιος για τη ρίψη της φωτοβολίδας έχει επισημανθεί”

Ο Αλ Χακίμ σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός: Ο Χάμες έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα με Παναθηναϊκό και η υποψηφιότητα των Μασούρα και Σισέ