offside24.gr
Image default
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η πρώτη φωτογραφία του Ίγκνας Μπραζντέικις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Κοινοποίηση

Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος ταξίδεψε με διαφορετική πτήση από τους ερυθρόλευκους, αλλά συνατήθηκε με τους καινούργιους του συμπαίκτς και φωτογραφήθηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Λιθουανός διεθνής θα περάσει ιατρικά το απόγευμα της Κυριακής (24/9).

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Ίγκνας Μπραζντέικις, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ που μέχρι πρότινος άνηκε στην Ζάλγκιρις και βρισκόταν-όπως και η νέα του ομάδα-στην Κύπρο για το τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης”, ταξίδεψε για την Ελλάδα, σε διαφορετική πτήση από ότι οι περσινοί φιναλίστ της EuroLeague, συναντήθηκε όμως μαζί τους στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και φωτογραφήθηκε μαζί με τον νέο του προπονητή, τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μάλιστα, ο Μπραζντέικις θα περάσει από ιατρικά το απόγευμα της Κυριακής (24/9) προκειμένου να αρχίσει άμεσα δουλειά με τον Ολυμπιακού, αφού οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν 2023/24 ξεκινάνε την προσεχή Παρασκευή (29/9) με τη συμμετοχή των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας στο Super Cup που θα λάβει χώρα στην Ρόδο.

Related posts

Εμπαπέ: Στα 6 εκατ. ευρώ ο μισθός του ανά μήνα, αναλυτικά το Top-10 της Ligue 1

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Το Πανθεσσαλικό προηγείται ξανά στην κούρσα του τελικού

Γ’ Εθνική: Στη Super League 2 ο Αγροτικός Αστέρας, μάχη για τα άλλα δύο εισιτήρια