offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Κουζέλογλου

Κοινοποίηση

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Γιάννης Κουζέλογλου (28 χρονών, 2.07 μέτρα), με την “Ένωση” να ανακοινώνει την συμφωνία για συμβόλαιο 2 χρόνων με τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο στην ομάδα.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου (28 χρονών, 2.07 μέτρα) επέστρεψε και επίσημα στην ΑΕΚ. Η “Ένωση” ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ/σέντερ με συμβόλαιο 2 χρόνων, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24 που ανέφερε ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία.

Ο Κουζέλογλου αποτελεί το 3ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων”, που έχουν ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Ζώη Καράμπελα και του Μανώλη Χατζηδάκης, ενώ έχουν συμφωνήσει και με τον Όμηρο Νετζήπογλου (μένει μόνο η ανακοίνωση).

Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ έπειτα από έναν χρόνο, αφού φόρεσε την φανέλα της “Ένωσης” την σεζόν 2021/22, την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε αρχικά στο Λαύριο, έχοντας 10.2 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής, ενώ έκλεισε την χρονιά στην Μπούργος στην Α2 Ισπανίας, έχοντας 4.3 πόντους και 2.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Με την απόκτηση του Κουζέλογλου η ΑΕΚ πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν Έλληνα σε καλή ηλικία, που έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών, τρέχει καλά το γήπεδο και μπορεί να παίξει εξίσου καλά με πρόσωπο και πλάτη στο καλάθι, κάτι απαραίτητο για την φιλοσοφία του Ζουάν Πλάθα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Γιάννη Κουζέλογλου (28 χρ., 2μ.07)

Ο μέχρι πρότινος αθλητής της ισπανικής Μπούργος, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διαρκείας, ήτοι έως το 2025. Ο διεθνής σέντερ είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και το 2022.

Γιάννη, καλώς επέστρεψες στη «Βασίλισσα»!”

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Νίμαϊερ – Παπαμιχαήλ 0-2: Τεράστια νίκη και πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του US Open

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Πού θα δείτε τον τελικό του Conference League

Οι οδηγίες για την εγγραφή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα Olympic Solidarity της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.