offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Γουίλιαμς: “Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και δεν νομίζω να μπορεί να τα λύσει ο Αταμάν”

Κοινοποίηση

Μια ανάρτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς στο Twitter εξόργισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικανό φόργουορντ να συνεχίζει και να κάνει λόγο για πολλά προβλήματα, τα οποία δύσκολα θα μπορέσει να λύσει ο Εργκίν Αταμάν.

Ένα tweet που έφερε την αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού έκανε ο Ντέρικ Γουίλιαμς λίγο μετά την αποδέσμευσή του από τους πράσινους.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έγραψε: “Σήμερα είναι μία υπέροχη μέρα. Η καλύτερη εδώ και μήνες”. Κάπως έτσι άνοιξε ο ασκός του αιόλου.

Αργότερα ο Γουίλιαμς είπε: “Δεν προσέφεραν τα περισσότερα λεφτά, οπότε αυτό είναι λάθος. Θα πω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να τα λύσει, αν και είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Αν το κάνει, θα του βγάλω το καπέλο”, απαντώντας σε έναν οπαδό του Ολυμπιακού που του ανέφερε ότι δεν έπρεπε να “τυφλωθεί τα χρήματα και να υπογράψει εξαρχής στον Παναθηναϊκό”.

Συνεχίζοντας είπε: “Οι άνθρωποι που έχουν παραισθήσεις είναι οι χειρότεροι”, ενώ λίγο αργότερα προσπάθησε να κατευνάσει τους τόνους, λέγοντας όταν κάποιος τον ρώτησε γιατί βγάζει μίσος προς το τριφύλλι: “Δεν είπε τίποτα για τον Παναθηναϊκό. Για αυτό μπερδεύομαι. Δεν είπε τίποτα για κανέναν. Γιατί δεν μπορεί απλά να είναι μία καλή μέρα; Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν τα λεφτά”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών: Αυλαία της Γ’ φάσης στη Νέα Σμύρνη

ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ το αποφάσισε και ενημέρωσε πως ανανεώνει με την Ένωση

Μέσι: Η CONMEBOL έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του, όπου κρατάει το τρόπαιο του Μουντιάλ