offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Αποκλεισμός στα προκριματικά για την Τέρπου στο Star Contender της Σλοβενίας

Κοινοποίηση

Πήγε σε τρίτο αγωνιστικό τεστ στο εξωτερικό μέσα σε λίγες ημέρες, ήταν και πάλι ανταγωνιστική, αλλά ο πολύ υψηλός βαθμός δυσκολίας, που από την αρχή κρύβουν τα επαμειβόμενα τουρνουά, την εμπόδισε να κάνει κάτι ουσιαστικό. Για την Ελισάβετ Τέρπου ο λόγος, η οποία αποκλείστηκε το βράδυ της Δευτέρας 03/07 στη Λιουμπλιάνα, στον 1ο προκριματικό γύρο του απλού γυναικών, στο WTT Star Contender της Σλοβενίας. Η 23χρονη αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας γυναικών αντιμετώπισε στις «64» τη Γαλλίδα Σαρλότ Λουτζ, η οποία βρίσκεται πολλές θέσεις ψηλότερά της στην παγκόσμια κατάταξη. Έχασε με 3-1, αλλά έβγαλε απαιτήσεις, καθώς ισοφάρισε στα σετ σε 1-1 και το 4ο, στο οποίο προηγήθηκε με 6-4, το έχασε στην παράταση. Προηγήθηκαν οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες της Πολωνίας και το WTT Contender της Κροατίας, διοργανώσεις που ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και τώρα, με τη wild card των Σλοβένων διοργανωτών, έζησε πρώτη φορά και τη σημαντική εμπειρία της συμμετοχής σε Star Contender, δηλαδή στη μεγαλύτερη βαθμίδα των τουρνουά της διεθνούς ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.    

Η Τέρπου βρίσκεται στο νούμερο 401 της παγκόσμιας κατάταξης, συνεπώς δεν ήταν πολύ πιθανό να έχει καλή κλήρωση ούτε στη Λιουμπλιάνα. Αντίπαλός της στο Qualifying Round 1 τέθηκε η 19χρονη Σαρλότ Λουτζ, η οποία είναι Νο 119 και πέρσι αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο απλό νεανίδων. Συνολικά τρεις είναι οι προκριματικοί γύροι μέχρι να βγουν οι προκρίσεις στο κυρίως ταμπλό. Το ματς έγινε στο τραπέζι 4 και είχε και ιντερνετική κάλυψη.

Μετά το αρχικό 0-1 η Τέρπου ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Γαλλίδα επέβαλλε το παιχνίδι της στο 3ο σετ και στο 4ο η πρωταθλήτριά μας έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου και να πιέσει και ψυχολογικά το φαβορί. Προηγήθηκε 6-4, πήγε το σετ στην παράταση κι εκεί ήρθε η ήττα με 3-1 σετ και ο αποκλεισμός (6-11, 11-7, 4-11, 11-13).

Related posts

NBA: Οι Νάγκετς του τριπλού Γιόκιτς υπέταξαν του Σανς και έκλεισαν θέση στους τελικούς της Δύσης

Με δεύτερη νίκη στον τελικό της γαλλικής λίγκας η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επίσημα ερυθρόλευκος για δύο χρόνια ο Λουκ Σίκμα