offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή του Ράχμαν Μπάμπα με Άιντραχτ

Κοινοποίηση

Με τον Ράχμαν Μπάμπα να κάνει τεστ ετοιμότητας, δοκιμάζοντας να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ξεκινά τη Δευτέρα (27/11) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (30/11).

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνιζε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και να μην σκέφτονται ότι ακολουθεί ο τελικός της πρώτης θέσης στο Conference League με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (30/11).

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ τη δουλειά τους την έκαναν, πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του, πλησιάζοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος κι από τη Δευτέρα (27/11) ξεκινούν την προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης στη Γερμανία.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι κρίσιμη για τον Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος ολοκλήρωσε τις θεραπείες του για τη θλάση που υπέστη στην προηγούμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση της ομάδας του με αντίπαλο την Αμπερντίν στην Τούμπα και θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Το τεστ ετοιμότητας του Μπάμπα θα κρίνει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ κι είναι λογικό σε αυτόν να επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον αγώνα με τους Γερμανούς.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προγραμματίσει μια προπόνηση για το πρωί της Τετάρτης (29/11) στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά από αυτή, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Φρανκφούρτη, όπου θα δοθεί κι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Related posts

ΠΑΟΚ: Η τετράδα που φεύγει και εξασφαλίζει 3,6 εκατομμύρια για την τριάδα που έρχεται

Η απίθανη έκθεση 13χρονης φίλης της ΑΕΚ: «Αυτή η ομάδα μου άλλαξε τη ζωή»

Ο τερματοφύλακας της Ονδούρας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, αλλά δεν αποβλήθηκε και υπάρχει λόγος γι’ αυτό