offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν: Καταθέτει νέα πρόταση για τον Κέιν

Κοινοποίηση

Η Μπάγερν είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν και για αυτό το λόγο ετοιμάζει νέα πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτησή του.

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν είναι η Μπάγερν Μονάχου και για αυτό το λόγο ετοιμάζει νέα πρόταση στην Τότεναμ.

Η αρχική πρόταση της Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν δεν καρποφόρησε, αφού η Τότεναμ την απέρριψε, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι Βαυαροί φέρονται να προσέφεραν κάτι λιγότερο από 70.000.000 ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, όμως οι Λονδρέζοι αρνήθηκαν να αποχωριστούν έτσι τον ηγέτη τους.

Η Μπαγερν φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Χάρι Κέιν για την απόκτησή του και για αυτό το λόγο ετοιμάζει νέα πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η νέα προσφορά αναμένεται να είναι πιο κοντά στα χρήματα που ζητάει η Τότεναμ και επιπρόσθετα θα περιλαμβάνονται αρκετά μπόνους που θα ανεβάζουν το συνολικό ποσό.

Όπως και να έχει η Μπαγερν φαίνεται αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή και μάλιστα θέλει να το πράξει το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κέιν στα 29 του χρόνια είναι ο πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ μετρώντας 280 γκολ σε 435 συμμετοχές.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μπήκε στο κυρίως ταμπλό στο Contender του Κατάρ ο Γκιώνης

Super League 2 – Α’ όμιλος: Επιστροφή στις νίκες μετά από εννιά ματς για τον Παναθηναϊκό Β’, διπλό παραμονής η Βέροια

Αποκλεισμός στα προκριματικά για την Τέρπου στο Star Contender της Σλοβενίας