offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Με 10 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων στη Νορβηγία

Κοινοποίηση

Μεγάλη εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα σε μία ακόμα κορυφαία διοργάνωση βετεράνων στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στο Σάντεφιορντ της Νορβηγίας αρχίζει σήμερα 26/06 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες από 40 ετών και άνω και η χώρα μας θα έχει 10 συμμετοχές. Όλες είναι στους άνδρες και κυμαίνονται στις ηλικίες από 45+ έως 80+ ετών. Σκοπός φυσικά των αθλητών μας ν’ απολαύσουν τους αγώνες, την εμπειρία της κοινής παρουσίας με χιλιάδες ακόμα βετεράνους και την παραμονή σε μία πανέμορφη χώρα,  αν και στα τελευταία διεθνή ραντεβού έχουν έρθει και διακρίσεις, με τα ασημένια μετάλλια του Γιάννη Βλοτινού σε ευρωπαϊκό και του Σταύρου Πλακαντωνάκη σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 01/07 και η προτροπή στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος είναι: «Παίξε πινγκ πονγκ. Συνάντησε τους φίλους σου και πέρνα καλά. Απόλαυσε τις μεγάλες ελαφριές καλοκαιρινές νύχτες δίπλα στο φιόρδ. Όλα σε ένα μέρος. Ένα χωριό. Ένας χώρος».

Από 39 συνολικά χώρες προέρχονται οι συμμετοχές κι έχουν σχηματιστεί 10 ηλικιακές κατηγορίες στους άνδρες και 9 στις γυναίκες. Οι Έλληνες αθλητές είναι οι εξής:

Αντώνης Ποτίρης 45 ετών και άνω (over 45)

Νίκος Σινατσάκης over 45

Γιάννης Τζαβέλας over 50

Μιχάλης Τσαχάκης over 50

Θανάσης Χειμωνάς over 50

Δημήτρης Αρώνης  over 55

Νίκος Παπαθεοδώρου over 55

Μιχάλης Σταματάκης  over 60

Αναστάσιος Πουλιέζος over 70

Σταύρος Πλακαντωνάκης over 80

Στο διπλό ανδρών βρήκαν όλοι συμπαίκτη εκτός από τον Σταματάκη. Τρία είναι τα αμιγώς ελληνικά ζευγάρια (Τσαχάκης/Παπαθεοδώρου, Χειμωνάς/Αρώνης στο +50, Σινατσάκης/Ποτίρης στο +45) και άλλοι 3 αθλητές έχουν ξένους συμπαίκτες (Πλακαντωνάκης στη +80, Τζαβέλας στη +50 και Πουλιέζος στη +70).

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων στο Σάντεφιορντ είναι για την επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά πρόκειται ταυτόχρονα για event, που δίνει πολλά περισσότερα. Ήδη η τελετή έναρξης το βράδυ της Κυριακής 25/06 πρόσφερε θαυμάσια εμπειρία, ενώ οργανώνονται συναυλία, εκδρομές, χάπενινγκ, εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές διαλέξεις, όπως για τα οφέλη της ενασχόλησης με το πινγκ πονγκ στους πάσχοντες από νευρολογικά νοσήματα. Το βράδυ της Παρασκευής 30/06 θα γίνει μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι, όπου οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν τις αγωνιστικές προσπάθειές τους πριν από τους μεγάλους τελικούς των κατηγοριών το Σάββατο.

* Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει ότι θα υπάρχουν live steaming στους αγώνες στον σύνδεσμο https://tt.stupaevents.com/#/home.

* Στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τα αποτελέσματα θ’ αναρτώνται στο λινκ ETTU.org – Draws & Results.

Related posts

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Κουζέλογλου

Εμπαπέ: Στα 6 εκατ. ευρώ ο μισθός του ανά μήνα, αναλυτικά το Top-10 της Ligue 1

Κατέκτησε το Europe Cup 2022-2023 η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου