offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Αντριέλσον, γράφουν στη Βραζιλία

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Μποταφόγκο, Αντριέλσον, όπως αναφέρουν δημοσίευμα στη Βραζιλία. Για τον 25χρονο κινείται και η Μαρσέιγ, ενώ η Μπεσίκτας έφαγε “άκυρο” σε πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός μετά την άφιξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι σε φάση καταρτισμού του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 25χρονο στόπερ της Μποταφόγκο, Αντριέλσον, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βραζιλιανικής uol.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή για τον παίκτη έχει ήδη καταθέσει πρόταση η Μπεσίκτας ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή. Μαζί με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και τους ερυθρόλευκους ενδιαφέρεται και η Μαρσέιγ, όμως οι “φωκαείς” όπως και ο Ολυμπιακός δεν κατέθεσαν επίσημη πρόταση.

Ο Αντριέλσον έχει συμβόλαιο με την Μποταφόγκο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025. Στην Μποταφόγκο αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ εκτός Βραζιλίας έχει αγωνιστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Γουάσλ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Εσωτερικοί ομαδικοί αγώνες προετοιμασίας των διεθνών στο ΣΕΦ, με καινοτομίες και μετάδοση στο ίντερνετ

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος ο Μιλουτίνοβ, κέρδισε πόντους ο Κάναν, οι πιθανότητες για Βεζένκοβ

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Ο Πρωτοψάλτης επιστρέφει στους πράσινους