offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρτέτα: “Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα, δεν πλησιάσαμε ποτέ το επίπεδό μας”

Κοινοποίηση

Η Άρσεναλ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ με στόχο να παίξει τα ρέστα της στη μάχη του τίτλου όμως έφυγε για μία ακόμα φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το “Έτιχαντ” με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της (ήττα με 1-4), με τους Λονδρέζους να γνωρίζουν μάλιστα την 12η σερί ήττα τους ανεξαρτήτως έδρας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

“Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν εξαιρετικοί απόψε. Δεν πλησιάσαμε ποτέ το επίπεδό μας και όταν ανοίγει το χάσμα με την Σίτι, τιμωρείσαι.

Πρέπει να κερδίσεις μονομαχίες και εμείς δεν το κάναμε, τιμωρηθήκαμε και θα μπορούσαμε να τιμωρηθούμε περισσότερο”, τόνισε ο προπονητής των των Λονδρέζων, για να προσθέσει:

“Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε την κατάσταση. Είναι μία δύσκολη βραδιά λόγω του τρόπου που ηττηθήκαμε. Θα πρέπει πάντως να σηκωθούμε να κοιτάξουμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Το γεγονός πως στεκόμαστε δίπλα σε αυτή την ομάδα και την κοντράρουμε, είναι εκπληκτικό. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε. Υπάρχουν ακόμα πέντε ματς και όλα μπορούν να συμβούν.

Είμαι 20 χρόνια εδώ και έχω δει πολλά πράγματα, πρέπει να πιστεύεις. Θα πρέπει να αποδεχτούμε πως χάσαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας ματς της επόμενης σεζόν στο BCL και πρόστιμο 50.000 για τα επεισόδια με Χάποελ

Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες για Πονίτκα – Γουόλτερς

Η Γερασιμάτου κατέκτησε το πρωτάθλημα Βουλγαρίας με την Κόμφορτ