offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καντέ ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά

Κοινοποίηση

Ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί το δεύτερο “μπαμ” της Αλ Ιτιχάντ, με ετήσιες απολαβές στα 25 εκατ. ευρώ. Ο Μπενζεμά φρόντισε να τον καλωσορίσει και ο ίδιος του απάντησε.

Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ και αποτελεί την δεύτερη μεταγραφική της βόμβα ύστερα απ’ αυτή του Καρίμ Μπενζεμά. Οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 25 εκατ. ευρώ.

Έπειτα από πάνω από μια δεκαετία σε Μπουλόν, Καέν, Λέστερ, Τσέλσι και φυσικά εθνική Γαλλίας, ετοιμάζεται για τη Σαουδική Αραβία, η οποία κάνει ένα τεράστιο άνοιγμα στο ποδόσφαιρο με αστέρια πρώτης γραμμής.

Ο Καντέ πήρε τα πάντα στην Ευρώπη (Premier League, Champions League, Europa League), ενώ σήκωσε και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 με την εθνική της χώρας του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το συμβόλαιό του είναι τετραετούς διάρκειας και θα λάβει συνολικά 100 εκατ. ευρώ. Φυσικά, θα υπάρχουν και άλλα έσοδα από χορηγίες και όχι μόνο.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την μεταγραφή του Καντέ, ο Μπενζεμά φρόντισε να τον καλωσορίσει: “Γεια σου Ενγκολό! Κάποτε σου είπα ότι ήσουν ο καλύτερος παίκτης box-to-box στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί σου, στην καλύτερη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Τα λέμε στη Τζέντα”.

Η απάντηση του Καντέ ήταν άμεση: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω με τους Τίγρεις, μπροστά στους φιλάθλους στο Al-Jawhara και με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η Ιωάννα Ζτάλιου έγινε η πρώτη διεθνής Ελληνίδα διαιτήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης με blue badge

Οι μισθοί διαιτητών στα έξι μεγάλα πρωταθλήματα και τα τρελά χρήματα που έβγαλε ο Λαόθ το 2022

Η κλήρωση για την Ελλάδα στο ομαδικό του European Under 13 Championships