offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε την πρεμιέρα του στο Stuttgart Open κόντρα στον Γκασκέ

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται την Πέμπτη (15/6) στη μάχη του Stuttgart Open απέναντι στον Ρισάρ Γκασκέ. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) στην πρεμιέρα του στο Stuttgart Open την Πέμπτη (15/6) θα τεθεί στον δεύτερο γύρο με τον Ρισάρ Γκασκέ (Νο55) (όχι πριν τις 18.00, COSMOTE SPORT 6 HD και LIVE από το SPORT24).

Ο αγώνας τους κλείνει το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ το οποίο ανοίγει στις 12μ. με την αναμέτρηση του Γου με τον Φούτσοβιτς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο αγώνα τους Καράτσεφ με τον Φριτζ και πριν το ματς του Έλληνα τενίστα θα διεξαχθεί το Στρουφ – Πολ.

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει τον Γκασκέ άλλες δύο φορές με τους δύο αθλητές να μετρούν από μία νίκη. Ο 24χρονος Έλληνας επικράτησε στο πρώτο τους παιχνίδι στην Ντόχα το 2018 με τον Γκασκέ να παίρνει τη ρεβάνς λίγους μήνες αργότερα στην Ολλανδία.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Γκασκέρ επικράτησε 2-0 σετ του Κρίστοφερ Γιούμπανκς. Ο 36χρονος Γάλλος (Νο55) πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ 7-6 (2) και στη συνέχεια το δεύτερο με 6-4 για να πάρει την πρόκριση στους “16”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Roland Garros: Ο Τζόκοβιτς δεν χάνει ποτέ στον πρώτο γύρο

Με επιφύλαξη στο πρώτο

Η εξομολόγηση της Φουέντες μετά τη συγκλονιστική διάσωση της Άλβαρεζ: «Δεν είμαστε Μπάρμπι, αλλά υπερήρωες»