offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αλλαγή δεδομένων με Μπράντον Τόμας, ανοικτή η παραμονή του στην Τούμπα

Κοινοποίηση

Ο Μπράντον Τόμας μείωσε κατά πολύ τις απαιτήσεις για νέο συμβόλαιο και πλέον έχει ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών με προοπτική την παραμονή του στην Τούμπα.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο καθώς ο Απόλλωνας Λεμεσού ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με τον Τσέχο επιθετικό.

Ο ήρωας του τελικού του 2021 είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ ως εναλλακτική του Μπράντον Τόμας, σε έναν ρόλο εναλλακτική επιλογής για την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε. Κάτι για το οποίο ο παίκτης και ο εκπρόσωπος του ήταν ενημερωμένοι εδώ και μερικές ημέρες

Μάλιστα φαίνεται πως ανατρέπονται τα δεδομένα με τον Μπράντον Τόμας. Και αυτό διότι ο Ισπανός που είχε προβάλλει υψηλές απαιτήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του έβαλε νερό στο κρασί του. Πιο συγκεκριμένα ο Μπράντον που είχε ζητήσει ετήσιες αποδοχές 700 χιλιάδων ευρώ επέστρεψε στα επίπεδα του συμβολαίου που είχε σε ισχύ την φετινή αγωνιστική περίοδο (κοντά στις 500 χιλιάδες), δείχνοντας θέληση να παραμείνει στην Τούμπα.

Κάτι που φαίνεται πως εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου και έτσι έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές με προοπτική την παραμονή του Ισπανού στον ΠΑΟΚ.

Αν και εφόσον οι συζητήσεις αυτές καταλήξουν σε συμφωνία ο Μπράντον Τόμας και ο Στέφανος Τζίμας θα δίνουν εναλλακτικές λύσεις στον προπονητή του για την κορυφή της επίθεσης. Η αναζήτηση για έναν επιθετικό που θα είναι και αυτός που θα σηκώσει, ως βασικός, το βάρος του σκοραρίσματος στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προκριθεί από τις λίστες που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Δικεφάλου με επιθετικούς και με αυτούς γίνονται διαπραγματεύσεις, με προοπτική απόκτησης του ενός από τους δυο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αποκλεισμός στα προκριματικά για την Τέρπου στο Star Contender της Σλοβενίας

Μπάγερν μεταγραφές: Δεν το βάζει κάτω για Κέιν, ανεβάζει στα 87 εκατ. ευρώ την προσφορά

Final Four 2023, Μπαρτζώκας: “Είναι πραγματικά επώδυνο, η τύχη αποφάσισε για το παιχνίδι”