offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πλάκα για τα συμβόλαια που δίνει η Σαουδική Αραβία: “Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα, ενημερώστε με”

Κοινοποίηση

Τα αστρονομικά ποσά που δίνουν οι Σαουδάραβες σε Κριστιάνο Ρολάντο, Λιονέλ Μέσι και Καρίμ Μπενζεμά… ζάλισαν μέχρι και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που σκέφτεται να το γυρίσει στο ποδόσφαιρο.

Ποδοσφαιρικός μετανάστης προτίθεται να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επηρεασμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και από τα χρήματα που προσφέρουν οι Σαουδάραβες στους top-class ποδοσφαιριστές για να τους δελεάσουν.

Ο Greek Freak, με το γνωστό χιούμορ που τον διακατέχει, έκανε μία επική ανάρτηση στα social media σχολιάζοντας εν πολλοίς την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, την πρόταση-μαμούθ που έχει κάνει η Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Παρί, αλλά και την διαφαινόμενη μετακόμιση του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ, μετά το τέλος της μακράς και επιτυχημένης θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Καθόμουν στον καναπέ μου και σκρόλαρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσι, Ρονάλντο και Μπενζεμά. Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα για την επόμενη σεζόν, ενημερώστε με”, ανέφερε με σαρκαστικό τρόπο ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Λύγισε με 3-2 η Μπογκόρια από τη Νόι Ουλμ, έχασε ευκαιρίες για μεγάλες νίκες ο Γκιώνης

ΑΕΚ: Ιστορικό ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας, πάνω από 40.000 μαζί με τα ευρωπαϊκά ματς

Μέσι: Το ασύλληπτο ποσό που του δίνει η Αλ Χιλάλ φτάνει τα 1,2 δισ. ευρώ