offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μπακς: Ο Έντριαν Γκρίφιν υπέγραψε το συμβόλαιό του

Κοινοποίηση

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Μπακς ο Έντριαν Γκρίφιν, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει το προπονητικό του έργο στο Μιλγουόκι.

Επίσημη μορφή πήρε η πρόσληψη του Έντριαν Γκρίφιν από τους Μιλγουόκι Μπακς, αφού ο 48χρονος τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το συμβλόλαιό του.

“Ο Έντριαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής και πρώην παίκτης, που φέρνει ηγετικά χαρακτηριστικά και εμπειρία στην ομάδα μας. Η προπονητική κληρονομία πρωταθλητή, ο χαρακτήρας, η οξύνοια και η ικανότητά του να συνδέεται και να αναπτύσει παίκτες τον καθιστούν ιδανική επιλογή για την καθοδήγηση της ομάδας. Κέρδισε επάξια αυτή την ευκαιρία” ανέφερε ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ.

“Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ευγνώμων στον Γουές, τον Τζέιμι, τον Ντι, τον Τζίμι και τον Τζον που με επέλεξαν για πρώτο προπονητή των Μπακς. Οι Μπακς είναι ένας οργανισμός που κάνει πρωταθλητισμό και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με ένα ρόστερ καταξιωμένων παικτών με χαρακτήρα και ταλέντο. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο Μιλγουόκι και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε”, είπε από τη δική του πλευρά ο Γκρίφιν, ο οποίος έγινε ο 17ος head coach των ελαφιών.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στις ΗΠΑ ο Γκρίφιν έχει λαμβάνειν 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τους Μπακς, ενώ στο προπονητικό του επιτελείο θα ενταχθεί και ο Τέρι Στοτς.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντύθηκε στα κόκκινα ο Μέισον Μάουντ

Ο τερματοφύλακας της Ονδούρας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, αλλά δεν αποβλήθηκε και υπάρχει λόγος γι’ αυτό 

Το 4ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου Αττικής το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό μαθητών των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων