offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στα χέρια του Κουρμπέλη η πρόταση των πρασίνων με βελτιωμένες αποδοχές, αποφασίζει άμεσα ο αρχηγός

Κοινοποίηση

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρότασή του για να ανανεωθεί η κοινη πορεία του με τον Δημήτρη Κουρμπέλη έως το καλοκαίρι του 2026, η οποία περιλαμβάνει βελτιωμένες αποδοχές σε σχέση με το 2020, με τη μπάλα να είναι πλέον στα πόδια του αρχηγού.

Στις επαφές που είχαν το προηγούμενο διήμερο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Κουρμπέλη τέθηκαν επί τάπητος κι αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα επί του οικονομικού και της συνολικής προοπτικής επέκτασης της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια.

Επί του οικονομικού οι “πράσινοι” έπειτα από μία μακρά συζήτηση κατέθεσαν την πρότασή τους για ανανέωση της κοινής πορείας τους έως το καλοκαίρι του 2026, η οποία περιλαμβάνει βελτιωμένες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο “Κούρμπε” τον Δεκέμβριο του 2020 (πάνω από 500.000 ευρώ είχαν φτάσει οι ετήσιες απολαβές του).

Ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνησή του, ο Κουρμπέλης έχει την “πράσινη” πρόταση στα χέρια του και την… μπάλα στα πόδια του για να πάρει την τελική του απόφαση. Μία απόφαση καριέρας και… ζωής.

Διότι -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- εδώ και λίγο καιρό έχει προκύψει για τον 29χρονο μεσοαμυντικό ένα πολύ σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά και συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Κι ως εκ τούτου ο ίδιος ο Κουρμπέλης θα αποφασίσει το τι θέλει: Αν τα χρήματα που μπορεί να πάρει από το κλαμπ του εξωτερικού είναι αρκετά μεγάλο δέλεαρ για να τον οδηγήσουν για πρώτη φορά σε επιλογή εκτός Ελλάδας ή αν ο ίδιος είναι διατεθειμένος να “θυσιάσει” ένα “Χ” (παραπάνω) ποσό που θα έβρισκε στο εξωτερικό, προκειμένου να παραμείνει στην ασφάλεια, τη σιγουριά και τον ξεκάθαρο ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στη θέση του ως παίκτης κι αρχηγός στο πρότζεκτ που τρέχει εδώ και δύο χρόνια.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού πάντως, είναι αντίστοιχα υψηλή και σταθερή, πάνω στην πολιτική που έχει χαράξει την τελευταία διετία το κλαμπ απέναντι σ’ όλους τους βασικούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους.

Η απόφαση του Κουρμπέλη αναμένεται άμεσα και η όλη διαδικασία δεν θα τραβήξει πολύ. Αν τώρα, για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν παραμείνει στο “τριφύλλι” (οι πιθανότητες είναι στο 50-50), τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για να βρει τον αντικαταστάτη του, έχοντας ήδη κάνει συνολικές σκέψεις για αναβάθμιση στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν, πού θα δείτε το παιχνίδι

Λίβερπουλ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Ρόμπερτσον, ο Τσιμίκας η μοναδική επιλογή του Κλοπ για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές, πού θα δείτε το παιχνίδι