offside24.gr
Image default
F1ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάμιλτον: “Εγώ στην Ferrari; Μονο φήμες, ανανεώνω με την Mercedes”

Κοινοποίηση

Ο Λιούις Χάμιλτον θέλησε να πάρει θέση μετά το όργιο φημών που θέλουν την Ferrari να του προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο για να μετακομίσει στο Μαρανέλο, τονίζοντας πως είναι κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Mercedes.

Το δημοσίευμα της “Daily Mail” που θέλει την Ferrari να προσφέρει συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων ευρώ στον Λιούις Χάμιλτον για να μετακομίσει στο Μαρανέλο το 2024, μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με την Mercedes στο τέλος του 2023, τάραξε τα ήρεμα νερά του μηχανοκίνητου αθλητισμού και “υποχρέωσε” τον Βρετανό να βγει μπροστά και να δώσει απαντήσεις.

Αυτές δεν θα αρέσουν πάντως στους φίλους της σκουντερία και θα κάνουν εκείνους της Mercedes να χαμογελάσουν, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως τα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν δεν έχουν ισχύ και πως ο ίδιος βρίσκεται ουσιαστικά σε καθεστώς συζητήσεων με τους ανθρώπους της Mercedes για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

“Εάν με κυνήγησε η Ferrari; Όχι, όταν γίνονται διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο υπάρχουν πάντα σενάρια, εάν όμως δεν ακούσετε κάτι από μένα, δεν υπάρχει κάτι το αληθινό.

Η ομάδα μου δουλεύει, με τον Τότο είμαστε σχεδόν στο κλείσιμο του συμβολαίου. Στο παρελθόν έκανα διαπραγματεύσεις μόνος μου και αυτό ήταν πολύ αγχωτικό, τώρα δεν χρειάζεται πια να το κάνω”, τόνισε ο θρυλικός Βρετανός πιλότος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του GP στο Μονακό, για να προσθέσει:

“Οι εμφανίσεις της ομάδας αυτή την περίοδο δεν επηρεάζουν την επιλογή μου, δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Η απόφαση στην Ίμολα;

Το καλύτερο είναι να μην τρέχεις και να σκέφτεσαι αυτά που έγιναν εκεί. Οι βελτιώσεις στο μονοθέσιο; Δύσκολο να καταλάβω αν μας θα δώσουν τις απαντήσεις που θέλουμε, ελπίζουμε να πλησιάσουμε τους αντιπάλους μας”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο προπονητής της σεζόν στην EuroLeague για δεύτερη σερί σεζόν

Παναθηναϊκός: Ζητά τη γνωμάτευση του γιατρού για τον Χουάνκαρ για να κινηθεί νομικά

Super League: Την Πέμπτη συνεδριάζει το ΔΣ, ορίζει τις ώρες των αγώνων μέχρι την 3η αγωνιστική