offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: “Η μεγάλη βραδιά μάς περιμένει, η ομάδα του Αλμέιδα θα μπει στην OPAP Arena για να πάρει αυτό που της ανήκει”

Κοινοποίηση

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι-τίτλου της ΑΕΚ στην OPAP Arena με τον Βόλο, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ φρόντισε να στείλει το μήνυμά της μέσω ανάρτησης, επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρξουν ανώριμες κι ανεύθυνες συμπεριφορές.

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα βρίσκεται η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, η οποία θέλει κόντρα στον Βόλο (14/05, 20:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) τουλάχιστον την ισοπαλία για να υψώσει μέσα στο σπίτι της, στον ουρανό της OPAP Arena το τρόπαιο.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι-τίτλου η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ φρόντισε να επισημάνει ακόμα μία φορά πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει ωριμότητα και υπευθυνότητα από τους φίλους της ομάδας.

“Η μεγάλη μέρα έφτασε, η μεγάλη βραδιά μάς περιμένει. Η δική μας μέρα, η δική μας βραδιά. Που θα επισφραγίσει μια σεζόν ανεπανάληπτη, ένα… αληθινό παραμύθι που ζήσαμε όλοι μαζί. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα μπαίνει απόψε στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, για να πάρει αυτό που της ανήκει δικαιωματικά. Και θα το πάρει.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 24ωρα για να κατανοήσουν οι πάντες πόσο σημαντικό είναι απόψε οι πρωταγωνιστές να είναι μπροστά, να μην επισκιάσει καμιά ανώριμη κι ανεύθυνή συμπεριφορά το μεγαλείο και την ευτυχία τους.

Είμαστε βέβαιοι πως ο καθένας από τους δεκάδες χιλιάδες “κιτρινόμαυρους” οπαδούς που θα είναι απόψε στην κερκίδα το έχει καταλάβει. Κι όλοι μαζί θα βοηθήσουν για να μείνει αυτή η βραδιά στην ιστορία απ’ όλες τις πλευρές.

Ελάτε όσο νωρίτερα μπορείτε στο γήπεδο, για να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την όποια πιθανή ταλαιπωρία. Στηρίξτε με όλο σας το είναι την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας και του προπονητή μας, να “κλειδώσουν” τον πρωταθληματικό τίτλο. Προστατέψτε την ομάδα με την συμπεριφορά σας, τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Για μια τελευταία φορά θυμίζουμε: Η θέση μας είναι στην κερκίδα, ο αγωνιστικός χώρος ανήκει στους πρωταγωνιστές, στους ήρωές μας και πριν και κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο θα το ζήσουμε σε όλο του το μεγαλείο και με αυτόν τον τρόπο θα περάσει εκκωφαντικό το μήνυμα της ΑΕΚ προς όλους όσοι θα παρακολουθούν από τους τηλεοπτικους τους δέκτες”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μπαρτζώκας: “Μπαίνει ένας παιχταράς, βάζει 30 πόντους και ο προπονητής… ισιώνει την γραβάτα”

Σπόραρ: “Σχετικά επιτυχημένη η φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, θα δώσουμε μάχη ξανά τη νέα χρονιά”

Θυμάται ακόμα τον Παναθηναϊκό ο Μαρθελίνο