offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στους Τάισον και Αουγκούστο ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο

Κοινοποίηση

Μια προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη να γίνει πρωί της Τρίτης (2/5) στην Τούμπα, απομένει στον ΠΑΟΚ πριν από την αναχώρησή του για την Αθήνα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/5, 20:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) στη Λεωφόρο.

Και σε αυτή θα φανεί αν κάποιος από τους Τάισον και Ντόουγκλας Αουγκούστο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους πράσινους.

Ο Αουγκούστο έχασε και τα δυο παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στον δικέφαλο. Ο Τάισον δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα στην OPAP Arena, όμως έπαιξε κανονικά στο τοπικό ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους. Αισθάνθηκε ωστόσο, ενοχλήσεις – και αυτός στον δικέφαλο- κι έγινε αναγκαστικά αλλαγή.

Σε περίπτωση που οι δυο Βραζιλιάνοι χάσουν το παιχνίδι στη Λεωφόρο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει να αντιμετωπίσει τα ίδια ζητήματα που είχε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ κι επιπλέον και την πολύ σημαντική απουσία του Ίνγκι Ίνγκασον.

Αν στα προβλήματα αυτά προστεθεί και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κάλεντ Νάρεϊ καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι η σημερινή προπόνηση είναι πολύ σημαντική για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Τα δυο τελευταία παιχνίδια έδειξαν πάντως τον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να καλύψει τις ενδεχόμενες απουσίες: με τον Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας αντί του Ισλανδού, το δίδυμο Σβαμπ – Ντάντας στον άξονα και τον Ομάρ Ελ Καντουρί στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Αγωνιστικό πάθος και υψηλός συναγωνισμός χρωμάτισαν τον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στη Γεωργιανή Καβάλας

Σάκκαρη: Στις 21:00 ο αγώνας της Μαρίας με την Πεγκούλα στα ημιτελικά της Ουάσιγκτον

Τσιτσιπάς: Ξανά στο προπονητικό επιτελείο του Στέφανου ο Μαρκ Φιλιπούσης