offside24.gr
Image default
AUTOF1ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Formula 1: Απρόοπτο με Φερστάπεν, καθυστερεί η άφιξή του στην Τζέντα

Κοινοποίηση

Ο Μαξ Φερστάπεν αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης στην Τζέντα και θα λείψει από τις συμβατικές υποχρεώσεις των πιλότων. Πρόβλημα υγείας μετέθεσε το ταξίδι του Ολλανδού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, δεν έχει φτάσει ακόμη στη Σαουδική Αραβία για το δεύτερο εφετινό GP της σεζόν, το προσεχές τριήμερο (17-19/3), λόγω στομαχικής ίωσης που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.

Ο Ολλανδός αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα για την Τζέντα και να φτάσει στην αραβική πρωτεύουσα το βράδυ, αλλά είναι προς το παρόν άγνωστο αν η κατάσταση της υγείας του θα του επιτρέψει να λάβει μέρος χωρίς προβλήματα στις αυριανές (17/3) ελεύθερες δοκιμές του δεύτερο φετινόυ αγώνα.

Η Red Bull Racing έλαβε την έγκριση της FIA να καθυστερήσει ο Φερστάπεν την άφιξή του κατά μία μέρα προκειμένου να περιμένει τη βελτίωση της υγείας του. Κι έτσι να μην συμμετάσχει στις συναντήσεις της Πέμπτης με τον Τύπο και σε άλλες προγραμματισμένες υποχρεώσεις.

Πάντως, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωταθλητής είπε ότι η ίωσή του εξασθενεί και άφησε να εννοηθεί ότι θα βρίσκεται στο κόκπιτ της Red Bull RB19 αύριο. “Αισθάνομαι καλά και πάλι, καθώς δεν ήμουν και σε τόσο καλή κατάσταση για λίγες μέρες λόγω μιας ίωσης στο στομάχι. Έτσι, δυστυχώς χρειάστηκε να αναβάλω την πτήση μου για μία μέρα, οπότε δεν θα γυρίσω πριν την Παρασκευή. Θα τα πούμε στη Τζέντα“, έγραψε.

Η RBR ανέφερε πως “ο Μαξ υπέφερε από μια στομαχική ασθένεια τις προηγούμενες μέρες και, με τη σύμφωνη γνώμη της FIA, δεν θα βρίσκεται στην πίστα σήμερα. Περαστικά, Μαξ“. Το καλό για τους πρωταθλητές είναι ότι οι ελεύθερες δοκιμές της Τζέντα θα διεξαχθούν πιο αργά από ό,τι συνήθως, καθώς πρόκειται για νυχτερινό αγωνιστικό τριήμερο.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Μαξ Φερστάπεν θα αγωνιστεί στο GP Σαουδικής Αραβίας, για να προσπαθήσει να διπλασιάσει τις φετινές του νίκες μετά την κυριαρχία του στον εναρκτήριο εφετινό αγώνα της Formula 1, στο Μπαχρέιν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο Αζέρος Αγκάγεφ σφυρίζει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χαμός με τα διάρκειας, αύξηση 35% στις πωλήσεις σε σχέση με πέρυσι στο πρώτο δεκαήμερο

Ευρωπαϊκό στίβου Κ23: Στα ημιτελικά η Εμμανουηλίδου με τον ταχύτερο χρόνο