offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Καθαρίζει” από το ημίχρονο

Κοινοποίηση

Μια από τις δυο επιλογές της στήλης του Bethome.gr επιβεβαιώθηκε χθες, και αυτή ήταν το Χ2 (1.75) στο Ρουάντα – Ζιμπάμπουε (0-0). Αντιθέτως, δεν πέρασε το Διπλό (2.28) στο Αιθιοπία – Σιέρα Λεόνε, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς αποτέλεσμα. Για τα προγνωστικά στοίχημα, έχουμε ξεχωρίσει μια συνδυαστική επιλογή από το Κύπρος – Ισπανία, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Κύπρος – Ισπανία Προγνωστικά

Απογοητεύει με την παρουσία της σε αυτά τα προκριματικά η Κύπρος, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στα επτά παιχνίδια της μέχρι τώρα, με τέρματα δυο υπέρ και 25 κατά. Στο πιο πρόσφατο, ηττήθηκε με 4-0 στην έδρα της Γεωργίας. Κάπως έτσι, έφτασε τις οκτώ διαδοχικές ήττες στα τελευταία επίσημα παιχνίδια που έδωσε. Η τελευταία νίκη που πανηγύρισε, το Σεπτέμβριο του 2022, κόντρα στην Ελλάδα (1-0), για το Nations League.

*Στον πρώτο γύρο: Ισπανία – Κύπρος 6-0

Την πρόκριση της στα τελικά του Euro 2024 εξασφάλισε η Ισπανία, χάρη στις δυο πολύ σημαντικές νίκες που πανηγύρισε το περασμένο μήνα, κόντρα σε Σκωτία (2-0 εντός) και Νορβηγία (0-1 εκτός). Έρχεται από αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις υποχρεώσεις της (5-1-0), στους τρεις τελευταίους εξ αυτών κατάφερε να κρατήσει και ανέπαφη την εστία της.

Με στόχο να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο αγωνίζεται πλέον η Ισπανία, καθώς έχει πάρει ήδη την πρόκριση για τα τελικά. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας που έχει από την απογοητευτική Κύπρο, θεωρούμε ότι θα έχει εύκολο έργο και αυτή τη φορά. Επιλογή μας, το 2 & Over 1.5 από Ημίχρονο σε απόδοση 1.87.

Related posts

Ισπανία – Ιταλία: Πού θα δείτε τον δεύτερο ημιτελικό του Nations League

Ιτούδης: “Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει μεγάλη προσπάθεια, σύντομα θα έχουμε την τελική απόφαση”

Γιόνσον: “Μας έχουν μείνει μόνο τελικοί, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”