offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Η Σαλαμίνα μετατρέπει σε μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Κοινοποίηση

Η Σαλαμίνα είναι έτοιμη να μετατρέψει σε μεγαλοπρεπές event το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εφήβων-νεανίδων 2022-2023. Ανέλαβε ξανά κορυφαία διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ύστερα από πολλά χρόνια, τη φιλοξενεί από τις 8 έως τις 11 Απριλίου στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Γραμματικός» (Γεωρ. Παντελάκη, Σαλαμίνα 189 00) κι έχοντας τεράστια στήριξη από τον συνδιοργανωτή δήμο και από χορηγούς, αλλά και το απαραίτητο μεράκι σκοπεύει να γράψει ιστορία στο οργανωτικό κομμάτι με αγώνες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η Σαλαμίνα, η οποία έχει μεγάλη παράδοση στο ολυμπιακό άθλημα, που έχει να επιδείξει πλήθος εθνικών τίτλων με τον τοπικό Τελαμώνα κι έχει τροφοδοτήσει με πολλούς αθλητές τις εθνικές ομάδες στο κοντινό ή μακρινό παρελθόν. Η ομοσπονδία γνωστοποιεί μία σειρά από πράγματα, που θα παρουσιάσει η οικοδέσποινα ξεφεύγοντας εντελώς από τα συνηθισμένα και αύριο Παρασκευή 07/04 θα κάνει την προαναγγελία του πρωταθλήματος, το οποίο θα έχει στο πρώτο διήμερο το ομαδικό και στη συνέχεια τα ατομικά αγωνίσματα.

Πριν από αυτό να σημειώσουμε ότι δημιουργήθηκε από την ομοσπονδία promo video με την προτροπή να βρεθεί ο κόσμος στις κερκίδες για να χειροκροτήσει τους καλύτερους και μπορείτε να το δείτε στο λινκ https://www.facebook.com/efoepa/videos/185633647609074. Επίσης, φτιάχτηκε αφίσα, όπου η Σαλαμίνα τιμά με φωτογραφίες ντόπιους πρωταθλητές Ελλάδας της εφηβικής κατηγορίας από τη νεότερη εποχή (Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Τάσος Ρηνιώτης, Όλγα Γεωργοπούλου, Παναγιώτα Ανδριανού, Ελένη Σοφρά), περνάει κοινωνικό μήνυμα για εθελοντές δότες μυελού των οστών, προτάσσει τον Μέγα Χορηγό (Golden Tan Solarium and Massage Center) και φυσικά παρουσιάζει όλους τους άλλους υποστηρικτές της διοργάνωσης.  

Οι παροχές από την πλευρά του δήμου Σαλαμίνας και των χορηγών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

# Τη διαμονή 20 ατόμων για 4 ημέρες (παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, αθλητές, marketing team)

# Προωθητικές ενέργειες για τη διαφήμιση και διάδοση του πρωταθλήματος: 100 τυπωμένες αφίσες, 150 προσκλήσεις, πανό, back drop, διαπιστεύσεις και επαγγελματίας φωτογράφος

# Διακόσια μπλουζάκια πολύ καλής ποιότητας για να μοιραστούν στους συμμετέχοντες

# Live streaming καθημερινό στα τραπέζια από 1 έως 6. Στην ενότητα «ζωντανά» στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube (https://bit.ly/3GpXjCT) μπορείτε να βρίσκετε τα σχετικά λινκ.

# Μπαλόνια και πυροτεχνήματα

# Λουλούδια, ανθοδέσμες, στολισμό αίθουσας και συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά

# Στην ημέρα έναρξης των αγώνων 200 χάμπουργκερ ατομικά από goodys (με στημένο stand), τυλιχτά γλυκά από το ζαχαροπλαστείο Μπεγνής και αναψυκτικά

# Σακούλα βιοδιασπώμενη με νερό, ισοτονικό, πρωτεϊνική μπάρα, χαλβά, μπανάνα και σάντουιτς για τους αθλητές, ανάλογα τεμάχια και για τους διαιτητές

# Στην τελετή λήξης πίτσες Pizza Fun, χάμπουργκερ, λουκουμάδες Μπεγνής  και αναψυκτικά

# Μουσική κάλυψη και εκτυπωτής

# Αυγά πασχαλινά και σοκολάτες στους 40 αθλητές-νικητές του ομαδικού

# Σαπούνια χορηγία gallery de beaute

# Δωροεπιταγές οπτικών αξίας 550 ευρώ στους νικητές του απλού

# φαρμακείο

Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα των ανακοινώσεων υπάρχουν και οι πρώτες πληροφορίες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε κείμενο που υπογράφει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομοσπονδίας Ξένια Στάθη. Η παράγοντας από τη Σαλαμίνα έχει αναλάβει την οργάνωση κι έχει συντονίσει όλες τις κινήσεις. Βάζουμε τα βασικά σημεία της ανακοίνωσης και οι εμπλεκόμενοι με τους αγώνες, που θέλουν να ενημερωθούν αναλυτικά, μπορούν να τη βρουν ολόκληρη στο λινκ Πληροφορίες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων – Σαλαμίνα – 8-11/4/2023:

Πληροφορίες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων – Σαλαμίνα – 8-11/…Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

* Το ξενοδοχείο που θα διαμείνουν οι επίσημοι και μεγάλο μέρος των αποστολών ονομάζεται Blue Hotel Boutique και βρίσκεται στα Σελήνια (Ακτή Θεμιστοκλέους 86).

* Κατά την άφιξη των αποστολών θα γίνει registration στην είσοδο του γυμναστηρίου. Ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας θα παραλάβει τις διαπιστεύσεις, τα σακουλάκια για όλους τους αθλητές της ομάδας του καθώς και τα μπλουζάκια που θα φορεθούν από όλους τους αθλητές ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στην παρέλαση-τελετή έναρξης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 13:00 στο «Νίκος Γραμματικός».

* Κάθε ομάδα θα έχει έναν εθελοντή αρχηγό, που θα απευθύνεται σε αυτόν για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει. Θα γίνει γνωστό το όνομα του και το νούμερο του τηλεφώνου του κατά την διάρκεια του registration.

* Το γυμναστήριο θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση την Παρασκευή 7 Απριλίου από τις 16:00. Προς αποφυγή συνωστισμού να γίνει ενημέρωση για την άφιξη. Εκτός από τα τραπέζια προπόνησης στον αγωνιστικό χώρο θα είναι στην διάθεση των αθλητών και το προπονητήριο του Τελαμώνα (κοντά στο γήπεδο).

* Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους μη έχοντες διαπίστευση στον αγωνιστικό χώρο. Είσοδος μόνο από τη μια πλευρά του γηπέδου. Έξοδος από άλλη πλευρά προς αποφυγήν συνωστισμού.

* Παράλληλη δράση “Γίνε Δωρητής Μυελού των Οστών” σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς Ορίζοντας. Εκπρόσωπος της η κ. Καζάκου Χρυσούλα, που θα βρίσκεται εκεί για να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

* ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ. Στο γήπεδο θα βρίσκονται δύο πράσινοι κάδοι ανακύκλωσης αυστηρά για τα πλαστικά μπουκάλια, που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο δήμος Σαλαμίνας βρίσκεται στην πρώτη θέση στο τομέα της Ανακύκλωσης στην Αττική. Με αυτόν τον απλό και ανώδυνο τρόπο θα δείξουμε τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον.

* Στο Κέντρο Νεότητας πραγματοποιείται ψηφιακή αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και είναι με ελεύθερη είσοδο.

* Θα γίνει εκδρομή ξενάγησης του νησιού, την Κυριακή το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και για τα δύο.

* Θα υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος και δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών.

* Υπάρχει σελίδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου θα ανεβαίνουν διάφορες πληροφορίες και φωτογραφίες.

* Στο γυμναστήριο θα υπάρχει γιατρός, οργανωμένο φαρμακείο και απινιδωτής.

Related posts

Βίρτους Μπολόνια: Ο CEO του ιταλικού συλλόγου έβαλε τέλος στη συζήτηση για τον Σέρτζιο Σκαριόλο

Άρης: Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Καρυπίδη

Γιασικεβίτσιους: “Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα”