offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε τι θέλει να πετύχει πριν κλείσει την καριέρα του

Κοινοποίηση

Ο Μάικ Τζέιμς πήρε μέρος στην καμπάνια “Remember the why” και αποκάλυψε τι είναι αυτό που λείπει από την καριέρα του.

Μέρος στην καμπάνια “Remember the why” της EuroLeague και της Adidas πήρε ο Μάικ Τζέιμς, αποκαλύπτοντας τι θέλει να πετύχει πριν ολοκληρώσει την καριέρα του.

“Δεν είχα πραγματικά καμία γνώση για το μπάσκετ στην Ευρώπη ή γενικά εκτός των ΗΠΑ, πως είχε η κατάσταση. Δεν ήξερα τίποτα, οπότε ήμουν έτοιμος για όλα. Ήμουν έτοιμος να παίξω. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ και είχα την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω. Οπότε ήμουν απλώς ευγνώμων. Δεν έβγαινα στην πόλη, ούτε υιοθέτησα την κουλτούρα, έμενα σπίτι όλο το χρόνο”, είπε σχετικά με την πρώτη ευρωπαϊκή του εμπειρία, που ήταν στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο παίζει μπάσκετ είπε: “Νομίζω ότι απλά το λατρεύω. Απλώς απολαμβάνω το μπάσκετ. Να το παρακολουθώ, να το μελετάω, να παίζω, να είμαι γύρω του. Να βλέπω άλλους ανθρώπους να παίζουν. Απλώς απολαμβάνω κάθε πτυχή του. Οπότε νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος”.

“Το πρωτάθλημα (της EuroLeague), αλήθεια. Δεν έχω αναδειχθεί MVP, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό με πληγώνει με κάποιο τρόπο. Θα μπορούσα να το έχω κερδίσει κάποιες χρονιές και θεωρώ ότι γενικά ο κόσμος το ξέρει αυτό, οπότε δεν με ενοχλεί. Αλλά οπωσδήποτε δύο πρωταθλήματα. Χρειάζομαι δύο”, ανέφερε όταν ρωτήθηκε τι έχει μείνει για να κατακτήσει.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Στις θέσεις 5-8 ο Μανωλόπουλος στην Under 19 του τουρκικού Youth Contender

Formula 1, GP Βρετανίας: Απόλυτος κυρίαρχος ο Φερστάπεν και στο Σίλβερστοουν

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Υδατοσφαίρισης μεταξύ των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών της Εθνικής Ομάδας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής