offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο Σακίλ ΜακΚίσικ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

Κοινοποίηση

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Σακίλ ΜακΚίσικ για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας για τον Σακίλ ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό. Το απόγευμα της Τρίτης 11 Απριλίου, οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον 32χρονο φόργουορντ, ο οποίος θα παραμείνει στο ΣΕΦ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 -η προηγούμενη συμφωνία ολοκληρωνόταν το φετινό καλοκαίρι.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 10 Φεβρουαρίου 2020, όντας μία από τις πρώτες μεταγραφές που έγιναν υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα -ο έμπειρος προπονητής είχε επιστρέψει ένα μήνα νωρίτερα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σε πρώτο χρόνο τη συμφωνία για το νέο διετές συμβόλαιο με ένα VIDEO στο Twitter, στο οποίο ο Σακίλ ΜακΚίσικ φαίνεται να δέχεται τηλεφώνημα από τους προέδρους της ομάδας, που τον ενημερώνουν για τα… ευχάριστα. Για να ακολουθήσει η γραπτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι, ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα κλείσει τεσσερισήμισι στο ΣΕΦ, έχοντας εξελιχθεί σε κομμάτι μείζονος σημασίας για τις επιτυχίες της ομάδας την τελευταία διετία.

Τη φετινή σεζόν, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει 8.7 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 17’48” συμμετοχής στην EuroLeague.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/04) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο“.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Γουόκαπ για το Προολυμπιακό: “Ενθουσιασμένοι με τον Σπανούλη, θα είμαστε έτοιμοι για τον Ιούλιο”

Αλκαράθ: “Πριν τον τελικό πίστευα ότι δεν μπορώ να νικήσω τον Τζόκοβιτς”

Αθλητικές μεταδόσεις: Μάχες για ΑΕΚ και Προμηθέα με θέα το Final Four του BCL και την 4άδα του EuroCup αντίστοιχα