offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Σε πέντε περιοχές το Σαββατοκύριακο το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Κοινοποίηση

To Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (αθλητές και αθλήτριες έως 15 ετών) δίνει συνέχεια στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21/01. Πρόκειται για την ατομική διοργάνωση, που αφορά μόνο στο απλό, θ’ αναδείξει τους τοπικούς νικητές και παράλληλα θα δώσει προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τον προσεχή Μάιο στα Χανιά. Θα διεξαχθεί σε πέντε περιοχές της χώρας με περισσότερα από 200 παιδιά. Στον Πειραιά για την Αττική, στη Βέροια για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο, στα Χανιά για την Κρήτη και στη Χίο. Στα νησιά θ’ αγωνιστούν μόνο αγόρια. Στην πρώτη περίπτωση οι αγώνες θα γίνουν και τις δύο μέρες, στις υπόλοιπες πόλεις θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή. Όπως κάθε φορά, θα υπάρξουν και οι απευθείας προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μέσα από τους πίνακες αξιολόγησης.

Για την περιοχή της Αττικής η διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 80 από 27 σωματεία με 60 παίδες και 20 κορασίδες.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Βόρειας Ελλάδας θα γίνει την Κυριακή στο Φιλίππειο γυμναστήριο της Βέροιας. Πρόκειται να πάρουν μέρος 68 παιδιά από 17 σωματεία και χωρίζονται σε 50 παίδες και 18 κορασίδες.

Οι αντίστοιχοι αγώνες για τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο θα διεξαχθούν μεθαύριο στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» στο Κουκούλι της Πάτρας. Είναι να μετάσχουν 42 αθλητές και αθλήτριες από 8 σωματεία. Πιο συγκεκριμένα 34 αγόρια και 8 κορίτσια.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Κρήτης θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στο EAK Χανίων με 9 αθλητές από 2 σωματεία του νησιού.

Την ίδια μέρα και οι αγώνες στη Χίο και το κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων με 11 αθλητές από 4 σωματεία. Σε όλες τις περιοχές το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη συνέχεια.

Related posts

Νεϊμάρ: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με Αλ Χιλάλ, περνάει από ιατρικά εντός της Δευτέρας

Τσιτσιπάς: Τι πρέπει να κάνει στο Paris Masters για να προκριθεί στο ATP Finals

Φενέρμπαχτσε: Παπαγιάννης διετίας και επίσημα για την ομάδα του Ιτούδη