offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 10ης αγωνιστικής

Κοινοποίηση

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα που κλείνει την 10η αγωνιστική της EuroLeague, ανάμεσά τους και η συνάντηση του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις Κάουνας (24/11, 21:15, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις (21:15)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος λόγω τραυματισμού, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Ναζ Μήτρου-Λογνκ θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Η Ζάλγκιρις αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Αναντολού Εφές – Παρτίζαν (19:30)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αβράμοβιτς, Πάντερ, Τριφούνοβιτς, Κοπρίβιτσα, ενώ ο Ερντέμ Τζαν δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπράιαντ, Οζντεμίρογλου και Πλάις, με τον Σέιν Λάρκιν να συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ παρά τον τραυματισμό του.

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο (21:30)

Αρκετές απουσίες και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό ματς στους Μπιέλιτσα, Χάνγκα και Λάζιτς, με την συμμετοχή του Νέιπιερ να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Ο Μεσίνα δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Μπίλι Μπάρον.

Μπασκόνια – Μονακό (21:30)

Από πλευράς Μπασκόνια ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δεν θα είναι διαθέσιμος, με τον Μάρκους Χάουαρντ να είναι αμφίβολος. Για την Μονακό, η συμμετοχή του Τζόρνταν Λόιντ θα αποφασιστεί την ώρα του αγώνα.

Related posts

Οι δηλώσεις των νικητών στον απόηχο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν πάει στο Τορόντο για λόγους ξεκούρασης

Τσιμίκας: “Στη Λίβερπουλ εκπροσωπώ την Ελλάδα μας, είμαι κι εγώ Scouser τώρα”