offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αρνήθηκε την πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο ο Σκάρπα», τα αλλάζουν οι Βραζιλιάνοι

Κοινοποίηση

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα, με τους Βραζιλιάνους να τονίζουν ότι ο μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αρνήθηκε την πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ανατροπή στην υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα. Παρότι μόλις την Πέμπτη, οι Βραζιλιάνοι είχαν εμφανιστεί σίγουροι για την επιστροφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού στην πατρίδα του, ένα νέο δημοσίευμα από τη χώρα, έρχεται για να φέρει νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με την «globo», η Ατλέτικο Μινέιρο αποσύρθηκε από τη μάχη της απόκτησης του μεσοεπιθετικού που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος φέρεται να απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

Όπως αναφέρεται, ο Σκάρπα δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς θέλει να μείνει στην Ευρώπη και να καθιερωθεί στη γηραιά Ήπειρο. Με τον Ολυμπιακό ο Σκάρπα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδώσει τα αναμενόμενα, μετρώντας έντεκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να έχει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Ο Σκάρπα «έφτιαξε» το όνομα του στην Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2018, 2022) και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες (2020, 2021), καθώς ήταν και δύο φορές μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Related posts

Έτοιμος για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Καμάρντα

Παγκόσμιο Στίβου: Ο Καραλής εκτός τελικού στο επί κοντώ χωρίς επιτυχημένο άλμα

Ο Εμπαπέ το πάει μέχρι τέλους, θα μείνει στην Παρί ακόμα κι αν είναι μόνιμα στον πάγκο