offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ

Κοινοποίηση

Μία λαμπρή εκδήλωση έλαβε χώρα στην Κρύα Βρύση Πέλλας σήμερα το απόγευμα, με τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να αντιμετωπίζουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και παίκτες που στέφθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδος, όπως οι Χαριστέας, Καραγκούνης και Νταμπίζας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο “Ιωάννης Τσερκεζίδης” της Κρύας Βρύσης και για την ιστορία, έληξε με σκορ 3-7 υπέρ των παλιών διεθνών ποδοσφαιριστών, με τη φανέλα των οποίων αγωνίστηκαν βετεράνοι που διέπρεψαν αγωνιστικά στις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι αυτό έγινε στη μνήμη των Γιώτη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Τραπεζανλίδη, οι οποίοι “έφυγαν” πριν από λίγο καιρό στη “γειτονιά των αγγέλων”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ιστορικού Απόλλωνα Κρύας Βρύσης τίμησε μεταξύ άλλων τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ και παλιό ποδοσφαιριστή των “κυανόλευκων” αλλά και του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Κώστα Ιωακειμίδη, όπως επίσης και τον Βοηθό του Όττο Ρεχάγκελ στο έπος της Πορτογαλίας, Γιάννη Τοπαλίδη!

Τα έσοδα που προέκυψαν από το φιλικό παιχνίδι, θα διατεθούν για την στήριξη της δημιουργίας Λαογραφικού Μουσείου και Μουσείου Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Related posts

Εθνική Γαλλίας: Έκανε το 2/2 σε προκριματικά για πρώτη φορά μετά από το 1984

Άρης: Ο Μπούργος κέρδισε την προσφυγή, σε διαδικασία συμβιβασμού η ΠΑΕ

Μπαρτσελόνα: Ψήνει την επιστροφή του Ομπαμεγιάνγκ που δεν υπολογίζεται απ’ την Τσέλσι