offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Με Χουάνγκ στο φιλικό εναντίον της Νόριτς, παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Φρέιρε

Κοινοποίηση

Ο Χουάνγκ φαίνεται να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στην πλάτη και θα χρησιμοποιηθεί από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο φιλικό του Σαββάτου (17:00, COSMOTE SPORT 1 HD) με την Νόριτς, απέναντι στην οποία αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο ο Φρέιρε.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (28/7) στο προπονητικό κέντρο της Ρέιντζερς και το βράδυ της ίδιας μέρας ταξίδεψαν στην Αγγλία ενόψει του φιλικού αγώνα εναντίον της Νόριτς στο “Κάροου Ρόουντ” το Σάββατο (29/7, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD).

Ένα παιχνίδι που, όπως και αυτό που προηγήθηκε στη Γλασκώβη, επί της ουσίας αποτελούν μία πρόβα τζενεράλε για την πειραϊκή ομάδα ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τη Σερβέτ ή την Γκενκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, στις 10 και 17 Αυγούστου.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν το πέμπτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τους και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεσή του αυτή τη φορά τον Χουάνγκ -που δεν έπαιξε στο Άιμπροξ-, ο οποίος φαίνεται να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στην πλάτη. Ο Νοτιοκορεάτης κεντρικός χαφ έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, αλλά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το τελευταίο διήμερο και, λογικά, θα χρησιμοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Σε καλή κατάσταση δείχνει να είναι και ο Φρέιρε ο οποίος, παρόλο που έχει ενσωματωθεί ελάχιστα εικοσιτετράωρα στην πειραϊκή ομάδα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός στόπερ προπονούνταν με την Πούμας στο Μεξικό, αλλά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν τον περασμένο Απρίλιο κόντρα στη Μόντερεϊ (30/4) για το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένει από τους παίκτες να δώσουν συνέχεια στην καλή απόδοση που είχαν απέναντι στη Ρέιντζερς, να είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα και εξίσου αποτελεσματικοί στην επίθεση, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με τη Νόριτς η αποστολή των ερυθρόλευκων θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες (2-1 τη Σλοβάτσκο στην Αυστρία και 3-1 την Ρέιντζερς στη Σκωτία) και δύο ισοπαλίες (1-1 με την Νόρτζελαντ και 1-1 με τη Σαμπάχ στην Αυστρία) στα μέχρι σήμερα φιλικά ματς προετοιμασίας του.

Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας αναμένεται να πάρουν ρεπό την Κυριακή (30/7), ενώ υπάρχουν σκέψεις για φιλικό ματς στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας επί ελληνικού εδάφους, καθώς ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι σε δώδεκα ημέρες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Νάπολι: Νοκ άουτ ο Οσιμέν από τον πρώτο προημιτελικό με τη Μίλαν στο Champions League

Σκοτώθηκε ο Κρεγκ Μπριν, οδηγός του WRC, σε δοκιμές πριν από το Ράλι Κροατίας

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Κυριακής