offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣΤΙΒΟΣ

Η Ελίνα Τζένγκο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων

Κοινοποίηση

Η Ελίνα Τζένγκο θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων όπως ανακοίνωσε η ΕΟΕ.

Η πρωταθλήτρια του ακοντισμού,και μέλος της team future της BWIN, Ελίνα Τζένγκο, αποφασίστηκε να είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων (23-25/6) όπως ενημέρωσε η ΕΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ αναφέρει:

“H πρωταθλήτρια του ακοντισμού Ελίνα Τζένγκο θα είναι η Σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας, στην Τελετή Εναρξης των 3ων Ευρωπαϊκών Αγώνων το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη σημαία, ως ανταπόδοση για τις επιτυχίες έως τώρα στην καριέρα της.

Για την Τελετή Εναρξης που αρχίζει την Τετάρτη στις 21:30 ώρα Ελλάδας, μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με την ιδιότητα του Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών. «Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες της Κρακοβίας είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ευρώπη από το 2012, όταν διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο», τόνισε ο κ. Καπράλος στη συνέντευξη που έδωσε η Οργανωτική Επιτροπή, μία μέρα πριν από την επίσημη Τελετή Εναρξης. «Αυτός θα είναι μία μοναδική διοργάνωση. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης εδώ. Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί όχι σε μία, αλλά σε 13 πόλεις. Οι διοργανωτές έχουν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για να μην δημιουργήσουν κόστος. Και επιπλέον, χάρη στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ολόκληρη η Ευρώπη θα δει τους Αγώνες» πρόσθεσε ο κ. Καπράλος.

Την Τελετή μπορείτε να παρακολουθήσετε live από την ιστοσελίδα https://europeangames.tv/

Την παραμονή της έναρξης, ο κ. Καπράλος επισκέφτηκε την Ελληνική Αποστολή στο Χωριό των Αθλητών. Τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Αποστολής Γιάννης Καρράς και τον ξενάγησε στο κτίριο που διαμένει η πλειοψηφία των Ελλήνων αθλητών στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Mαζί του ήταν ο Τεχνικός Σύμβουλος Στράτος Καρέτος και ο Γιατρός της Αποστολής Γιάννης Χριστογιάννης.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε με τους αθλητές για τις συνθήκες διαμονής και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με την Εθνική Ομάδα Beach HandBall γυναικών, στο εστιατόριο του Χωριού των Αθλητών, λίγη ώρα πριν αναχωρήσει η ομάδα για το πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση με την Γερμανία”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αλκαράθ – Τσιτσιπάς 3-0: Ο Στέφανος υποκλίθηκε στο ισπανικό “φαινόμενο”

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προπονήθηκε ατομικά, αμφίβολος για το Game 4 με τους Χιτ

Η Αναντολού Εφές είναι κοντά στον Ταρίκ Μπλακ σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα