offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντσελότι: “Δεν μας αποζημίωσε το αποτέλεσμα, ελπίζω να πάμε τελικό με τη Μίλαν”

Κοινοποίηση

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της Ρεάλ, αλλά όχι από το 1-1 με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο ημιτελικό Champions League μεταξύ των δύο ομάδων στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.

“Το αίσθημα είναι θετικό. Παίξαμε ανταγωνιστικά, παλέψαμε, είχαμε καλό πλάνο για το παιχνίδι και καλό αίσθημα, όμως το αποτέλεσμα δεν μας αποζημίωσε. Είναι μια μάχη που μπορεί να είναι ισορροπημένη μέχρι το τελευταίο λεπτό”, δήλωσε στην κάμερα του Movistar στη μικτή ζώνη.

“Η Σίτι κυριάρχησε στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά δεν μας ανησύχησε. Είχαμε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και περιμέναμε τη στιγμή να κάνουμε αποτελεσματικό τρανζίσιον. Στο 2ο μέρος καταφέραμε να διαχειριστούμε καλύτερα την αρχή από πίσω. Ναι, μπορούσαμε να νικήσουμε”.

Σχολιάζοντας τον Αντόνιο Ρίντιγκερ και τη μονομαχία που είχε με τον Έρλινγκ Χάλαντ, είπε: “Είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα. Έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο. Μερικές φορές θέλει να πιέζει όταν δεν πιέζουν οι μέσοι. Το σημαντικό είναι ότι κλείνει τους χώρους μεταξύ των δύο γραμμών”.

Όσο για τις διαμαρτυρίες προν τον διαιτητή και την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε: “Στην προηγούμενη φάση υπήρχε πλάγιο που δεν δόθηκε. Ο διαιτητής δεν ήταν πολύ προσεκτικός”.

Σε ερώτηση για το δεύτερο παιχνίδι, είπε: “Η Μάντσεστερ Σίτι αισθάνεται ότι πήρε καλό αποτέλεσμα, το ίδιο κι εμείς. Παίζουμε εκτός έδρας, δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας, αλλά θα τους έχουμε στην καρδιά μας”.

Τέλος, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον άλλο ημιτελικό, δεν έκρυψε την προτίμησή του: “Ναι, 1-2… Φόρτσα Μίλαν! Με κάθε σεβασμό στην Ίντερ, αλλά δεν μπορώ να μην πω φόρτσα Μίλαν. Ελπίζω να τους αντιμετωπίσουμε στην Κωνσταντινούπολη”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός: Sold out η Λεωφόρος για το ντέρμπι αιωνίων λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία

NBA: Οπαδός των Μπακς είχε 10.000 λόγους παραπάνω να γιορτάσει τη νίκη επί των Μπουλς

ΠΑΟΚ: Ανησυχία με Νάρεϊ, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο