offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Madrid Open: Σαββατόβραδο με Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Κοινοποίηση

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν σε back to back παιχνίδια στο κεντρικό court Manolo Santana στη Μαδρίτη.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν σε back to back παιχνίδια στο κεντρικό court Manolo Santana στη Μαδρίτη, με τον Έλληνα τενίστα να κάνει την πρεμιέρα του κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ (21:00, Cosmote Sport 6 και LIVE στο SPORT24) και την Νο9 του κόσμου να αντιμετωπίζει αμέσως μετά την Ισπανίδα και Νο74 του κόσμου, Ρεμπέκα Μασαρόβα για τον 3ο γύρο του τουρνουά (Novasports 6HD και LIVE στο SPORT24).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στο κεντρικό court θα ανοίξει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ (12:00) κόντρα στον 27χρονο Ιταλό και Νο164 του κόσμου Αντρέα Βαβασόρι, ενώ στις 14:00θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Κολομβιανή Καμίλα Οσόριο.

Στις 17:00 έχουμε το μεγάλο παιχνίδι της Πάολα Μπαντόσα με την Κόρι Γκοφ με την Ισπανίδα να μετράει δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις, ενώ την αυλαία για το Σάββατο στο κεντρικό court θα ρίξουν οι αναμετρήσεις των Στέφανου Τστισιπά και Μαρίας Σάκκαρη.

Στο Arantxa Sanchez Stadium πρεμιέρα θα κάνει ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ που θα παίξει κόντρα στον νικητή του τουρνουά της Μπάνια Λούκα, Ντούσαν Λάγιοβιτς, σε μια αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 14:00 GR, ενώ στη συνέχεια θα παίξουν οι Τέιλορ Φριτς με τον Αυστραλό Κρίστοφερ Ο’Κόνελ.

Το πρόγραμμα στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Madrid Open θα κλείσουν οι αναμετρήσεις Ντένις Σαποβάλοφ – Ζιζέν Ζανγκ και Καρολίν Γκαρσία – Μαγιάρ Σερίφ.

ΠΗΓΗ: tennis24

Related posts

Τεντόγλου: Τρίτος ο Μίλτος στο Diamond League του Όσλο

Η Γερασιμάτου κατέκτησε το πρωτάθλημα Βουλγαρίας με την Κόμφορτ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, τρίτος φετινός τίτλος του στους άνδρες