offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Η UEFA έκανε κρούση στην Πορτογαλία για αλλαγή της έδρας του τελικού

Κοινοποίηση

Ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρει ότι η UEFA έκανε κρούση στην Ομοσπονδία της Πορτογαλίας για πιθανή αλλαγή έδρας του τελικού του Champions League υπό τον φόβο αναταραχών στην Κωνσταντινούπολη μετά τις τουρκικές εκλογές.

Ένα μήνα πριν τον τελικό του Champions League ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή της έδρας του τελικού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail και του δημοσιογράφου Μαρκ Χιουζ, η UEFA έκανε κρούση στην Ομοσπονδία της Πορτογαλίας προκειμένου να βολιδοσκοπήσει προθέσεις για να γίνει ο αγώνας στη Λισσαβώνα υπό τον φόβο αναταραχών στην Κωνσταντινούπολη.

Ποιος είναι ο λόγος; Οι άνθρωποι της UEFA φοβούνται τα… απόνερα των εκλογών στην γειτονική χώρα, καθώς το κλίμα είναι πολύ τεταμένο και είτε επικρατήσει ξανά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είτε έρθει στην εξουσία ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου η κατάσταση ενδεχομένως να είναι έκκρυθμη στην Τουρκία και στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανησυχούν.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου στην Πόλη, όμως πλέον τα πάντα είναι στον… αέρα και το ενδεχόμενο αλλαγή για τρίτη χρονιά δεν θα πρέπει διόλου να αποκλειστεί. Στην UEFA φοβούνται για εισβολές και πολιτικά μηνύματα στο γήπεδο από οπαδούς της μίας ή της άλλης πλευράς, κάτι που σε κάθε περίπτωση θέλει να το αποφύγει.

Θυμίζουμε ότι τόσο το 2020, όσο και το 2021 ως έδρα είχε οριστεί και πάλι η Κωνσταντινούπολη, αλλά είχε μεταφερθεί η έδρα λόγω κορονοϊού και φέτος μπορεί να… τριτώσει το κακό λόγω πολιτικής. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μόντε Κάρλο: Κλείνει το πρόγραμμα της Τρίτης ο κάτοχος του τίτλου Τσιτσιπάς απέναντι στον Μπονζί

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Σλούκα ενόψει Game 2, έχει γαστρεντερίτιδα

ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ το αποφάσισε και ενημέρωσε πως ανανεώνει με την Ένωση