offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Handball Premier: Ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στις 18:00 για τα ημιτελικά

Κοινοποίηση

Η πρώτη αναμέτρηση στα playoffs της Handball Premier θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 18:00 στο κλειστό της Ηλιούπολης, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Η πρώτη μάχη των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 18:00 στο κλειστό της Ηλιούπολης μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (LIVE στο SPORT24). Οι δύο ομάδες στοχεύουν στις δύο νίκες που δίνουν το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πλεονέκτημα έδρας, εφόσον η σειρά οδηγηθεί σε τρίτο ματς, έχει ο Ολυμπιακός που τερμάτισε δεύτερος, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν τρίτος. Στην κανονική διάρκεια, οι λυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν από μία νίκη στους μεταξύ τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Ηλιούπολη με 28 23 και ο ΠΑΟΚ επικράτησε στη Μίκρα με 21-20.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=WsRcySgcTdE). Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης – Φωτακίδης και παρατηρητές οι Μίγκας – Τσάκωνας.

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ολυμπιακού): “Ξεκινώντας τα playoffs, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και να κάνουμε το πρώτο βήμα μέσα στην έδρα μας για τη συνέχεια των πλέι οφ. Θα δώσουμε το 100% και περιμένουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας δίπλα μας, να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο που έχουμε”.

Βλάντισλαβ Οστρούτσκο (αθλητής Ολυμπιακού): “Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η προσοχή μας στράφηκε εξ ολοκλήρου στα playoffs. Τώρα, ξεκινούν τα ημιτελικά. Χρειαζόμαστε δύο νίκες, την πρώτη θέλουμε να την πάρουμε στην έδρα μας, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ματς όλη την εβδομάδα. Νομίζω, θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και αυτό θα κάνουμε”.

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ): “Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό με στόχο αυτή τη σειρά αγώνων. Γνωρίζουμε το βάθος και την ποιότητα του αντιπάλου, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις, παρά το μειονέκτημα έδρας, την πρόκριση μας στους τελικούς του πρωταθλήματος”.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5 Απριλίου) στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι ΑΕΚ – Διομήδης Άργους θα ξεκινήσει τους αγώνες του για τα ημιτελικά επίσης στις 5 Απριλίου, με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Related posts

Αναχωρούν για την Κροατία οι εθνικές μας ομάδες και το καθοριστικό στάδιο 2 για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ρεάλ: Κλείνει τον Σόρια για τη θέση του αναπληρωματικού κίπερ

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή για τον “τελικό” με την ΑΕΚ, άπαντες διαθέσιμοι