offside24.gr
Image default
BASKET LEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακός: Χωρίς Σλούκα στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση

Ο Κώστας Σλούκας δεν κατάφερε να ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να τεθεί τελικά εκτός ενόψει του σημερινού (8/6) Game 2 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό (8/6), Game 2 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο διεθνής γκαρντ δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για το σημερινό παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σλούκας είχε απουσιάσει από τις δύο τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, κάτι που έκανε εξ αρχής δύσκολη την παρουσία του στο Game 2.

Με τον Σλούκα εκτός δράσης, οι μοναδικοί καθαροί πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Τόμας Γουόκαπ και ο Μιχάλης Λούντζης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να προχωρήσει σε αλλαγές στο συνηθισμένο του ροτέισον. Την θέση του Σλούκα στην 12αδα θα πάρει είτε ο Βενιαμίν Αμπόσι είτε ο Παναγιώτης Τσάμης.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Πρόταση από Σαουδική Αραβία στον Παγέτ, ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό, γράφουν οι Γάλλοι

Τότεναμ: Ο Σεΐχης του Κατάρ ενδιαφέρεται για την αγορά της

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ, ώρα τελικού στο Final Four Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών