offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πέντε πρώτοι NBAers που δεσμεύθηκαν για την Team USA, αντίπαλο της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Κοινοποίηση

Τους πέντε πρώτους παίκτες που δεσμεύθηκαν να παίξουν με την Team USA στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 έχει ξεκινήσει και η USA Basketball βρίσκεται σε ρυθμούς Φιλιππίνων, καθώς ο Σαμς Σαράνια του Athletic αποκάλυψε τους πέντε πρώτους παίκτες που δεσμεύθηκαν να δώσουν το παρόν στην προετοιμασία της Team USA.

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό στο Άμπου Ντάμπι στις 18 Αυγούστου και στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης θα στοχεύσει στην κατάκτηση του τροπαίου, με τον Στιβ Κερ να μαθαίνει ότι οι Άντονι Έντουαρντς (περιφερειακός, Τίμπεργουλβς), ο Όστιν Ριβς (περιφερειακός, Λέικερς), ο Μπόμπι Πόρτις (ψηλός, Μπακς), ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (πλέι μέικερ, Πέισερς) κι ο Μάικαλ Μπρίτζες (περιφερειακός, Νετς) θα είναι διαθέσιμοι για την τελική δωδεκάδα.

Ο Κερ θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα συνδυάζει το ανταγωνιστικό πνεύμα, την αθλητικότητα, το υψηλό μπασκετικό iq, την ευελιξία και την επιθυμία για δέσμευση και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μέσι: Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει το επόμενο διάστημα την πρότασή της στον Pulga

MundoBasket 2023: Χωρίς Γιουλ κόντρα σε Σλοβενία και ΗΠΑ η Ισπανία, ανησυχία ενόψει Παγκοσμίου

Η ΑΕΚ ενώθηκε με την ιστορία της: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πρωτάθλημα ως η καλύτερη ομάδα