offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΜΠΑΣΚΕΤ

«Οικονομικό χάσμα ανάμεσα σε Ρεάλ και Χεζόνια»

Κοινοποίηση

Για σημαντική διαφορά στο οικονομικό, ανάμεσα στην ισπανική ομάδα και τον Κροάτη φόργουορντ, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάνουν λόγο στην Ισπανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας “encestando”, στην πρώτη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Χεζόνια διαπιστώθηκε μεγάλο οικονομικό χάσμα, με αποτέλεσμα πλέον να είναι όλα ανοιχτά. Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κροάτη σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος, αφού οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν και στο παρελθόν.

«Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χεζόνια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται από τότε που τον επέλεξε και πλήρωσε την Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει όταν έφυγε από το NBA.

Δεν είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ομάδα και τώρα ο μισθός του θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για να ανανεώσει. Η συνάντηση με τον Παπαδάκη έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση στα οικονομικά στοιχεία που έπεσαν στο τραπέζι και στη Ρεάλ γνωρίζουν πως η διαπραγμάτευση τους επόμενους μήνες θα είναι περίπλοκη», αναγράφεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Πηγη:www.ertsports.gr

Related posts

Μπάγερν μεταγραφές: Δεν το βάζει κάτω για Κέιν, ανεβάζει στα 87 εκατ. ευρώ την προσφορά

Ο Κάρσεν Έντουαρντς βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπάγερν

MundoBasket 2023: Επισημοποιήθηκε το ρόστερ της Team USA