offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει μόνιμη θέση στην EuroLeague

Κοινοποίηση

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι η Βίρτους Μπολόνια θα προσπαθήσει να αποκτήσει μία μόνιμη θέση στην EuroLeague και θα γίνουν προσπάθειες για να συμβεί αυτό.

Η Βίρτους Μπολόνια επέστρεφε έπειτα από χρόνια φέτος στην EuroLeague. Η παρουσία της όμως την επόμενη σεζόν δεν είναι δεδομένη αυτή τη στιγμή, αφού αγωνίζεται ως κάτοχος του EuroCup της σεζόν 2021/22, με τις wild card της φετινής χρονιάς να έχουν πάει στην Παρτίζαν και την Βαλένθια. Ο ιστορικός ιταλικός σύλλογος όμως δεν θέλει απλώς wild card. Θέλει μία μόνιμη θέση.

Αυτό παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην “Il Carlino” ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, λέγοντας κάτι που λίγο-πολύ βέβαια ήταν γνωστό.

Το να αποκτήσουμε μία άδεια EuroLeague επιπέδου Α (σ.σ δηλαδή μόνιμο εγγυημένο συμβόλαιο) είναι ένας από τους στόχους μας” παραδέχθηκε ο Μπαράλντι, για να προσθέσει στην συνέχεια: “Την ίδια στιγμή όμως ξέρουμε ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μας και τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε τις επαφές που είχαμε να τις μετατρέψουμε σε διάλογο”.

Κλείνοντας, ο GM της Βίρτους στέθηκε και στο νέο γήπεδο που θέλει να χτίσει ο σύλλογος: “Το νέο γήπεδο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την συζήτηση και προχωράμε το ζήτημα, ελπίζοντας να έχουμε νέα σύντομα”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Άρσεναλ και Μίλαν

Αραούχο σε Μάνταλο: “Αξίζεις αυτόν τον τίτλο όσο κανείς γιατί κανείς δεν ξέρει τι πέρασες”