offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χέρια του Σεΐχη του Κατάρ”, σύμφωνα με την Al-Watan

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με την Al-Watan, επιρροής του Σεΐχη του Κατάρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει στα δικά του χέρια και η εξαγορά είναι προ των πυλών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα. Σύμφωνα με την Al-Watan, επιρροής του Σεΐχη του Κατάρ, οι κόκκινοι διάβολοι περνούν στα χέρια του Χασίμ μπιν Χαμάντ μπιν Χασίμ, ο οποίος κατέθεσε νέα μεγαλύτερη πρόταση στα αδέρφια Γκλέιζερ και κέρδισε την κούρσα μπροστά από τον ιδρυτή της INEOS, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Οι Γκλέιζερς άρχισαν να διερευνούν στρατηγικές εναλλακτικές για τον σύλλογο τον Νοέμβριο του 2022 και αναμενόταν ότι θα μπορούσε να υπάρξει εξαγορά σε λίγους μήνες.

Ωστόσο, η διαδικασία πήρε παράταση, ο Σεΐχης έκανε πρόσφατα μια πέμπτη και τελευταία πρόταση στο τραπέζι και αυτή φαίνεται πως ήταν η κατάλληλη για να αποσπάσει το πολυπόθητο “ναι” και να εξαγοράσει τον αγγλικό ποδοσφαιρικό κολοσσό. Μάλιστα, η Al-Watan ισχυρίζεται ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται “σύντομα”.

Η τιμή της μετοχής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αυξηθεί κατά 17% από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση. Ο Σεΐχης και ο Ράτκλιφ μάχονταν για την εξαγορά της Γιουνάιτεντ εδώ και αρκετούς μήνες και ο Αμερικανός ήταν επικεφαλής της κούρσας πριν από την τελευταία προσφορά.

Οι Γκλέιζερς ήταν ανοιχτοί στο να παραμείνουν στο κλαμπ με μειοψηφικό μερίδιο υπό τον Ράτκλιφ, αλλά η στάση τους φαίνεται πως άλλαξε με την τελευταία πρόταση του Σεΐχη. Μένει να φανεί αν όντως ισχύουν αυτές οι πληροφορίες από το Κατάρ και η Γιουνάιτεντ βρεθεί σε νέα εποχή, με καινούργια διοίκηση και με δεδομένη οικονομική ευρωστία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Αυλαία σε Barcelona και Stuttgart Open

Τρουά – Παρί 1-3: Οι πρωταθλητές έκλεισαν το μάτι σε ακόμα έναν τίτλο

UEFA: Ο Τσέφεριν επανεξελέγη πρόεδρος και επιτέθηκε στη European Super League