offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Οι Μαρτίνεθ και Μπορδαλάς που εξετάζει ο Κορδόν και οι άλλες λύσεις

Κοινοποίηση

Προχωράει τις επαφές του ο Αντόνιο Κορδόν για την πρόσληψη προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων έχει αλλεπάλληλες συζητήσεις με συμπατριώτες του προπονητές, αλλά και Λατινοαμερικάνους και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος εξετάζει τις περιπτώσεις των συμπατριωτών του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Χοσέ Μπορδαλάς (φώτο). Ο Κορδόν είχε συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ στη Γρανάδα. Ο 42χρονος τεχνικός αποχώρησε τον περασμένο μήνα από την Εσπανιόλ, ενώ έχει εργαστεί επίσης στην Οσασούνα και ως βοηθός στη Σεβίλλη.

Ο Μπορδαλάς από την άλλη, βρίσκεται στον πάγκο της Χετάφε και τελειώνει το συμβόλαιό του στο τέλος του μήνα. Ο 59χρονος κόουτς έχει δουλέψει ακόμη στην Βαλένθια, στην Αλαβές, στην Έλτσε, στην Αλκορκόν, στην Έρκουλες και στην Αλικάντε.

Στην Ισπανία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για τους ελεύθερους Μαρθελίνο και Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, αλλά ο πρώτος είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και απάντησε ήδη δύο φορές αρνητικά στους ερυθρόλευκους τους τελευταίους οκτώ μήνες. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ, καθώς πολλές φορές υπάρχουν ανατροπές.

Από εκεί και πέρα, φέρεται να έπεσε στο τραπέζι του Ολυμπιακού το όνομα του Γεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος μέχρι πριν από έξι μήνες ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός στο Μεξικό. Ο 60χρονος Αργεντινός έχει εργαστεί επίσης στην Μπαρτσελόνα, στην Νιούελς, στην Ατλάντα, στην Κολόν, στην Λιμπερτάδ και στις εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Παραγουάης.

Τα ισπανικά ΜΜΕ διατηρούν και τον συμπατριώτη του Ερνάν Κρέσπο, αλλά για την ώρα φαίνεται πως είναι άλλες οι προτεραιότητες του Κορδόν.

Παράλληλα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο υπήρξε δημοσίευμα στη Χιλή (της ιστοσελίδας elfutbolero.cl), σύμφωνα με το οποίο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει αμφιβολίες αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπέτις, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η έλευση του Ραμόν Πλάνες στη θέση του Αντόνιο Κορδόν είναι πολύ πιθανό να επιφέρει αλλαγές στη δομή της ομάδας και να υπάρξει αλλαγή πλεύσης και στην τεχνική ηγεσία.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Μπαρτσελόνα: Ψήνει την επιστροφή του Ομπαμεγιάνγκ που δεν υπολογίζεται απ’ την Τσέλσι

Η ευκαιρία του Περιστερίου

ΕΠΟ: “Ούτε είχαμε, ούτε μπορούσαμε να έχουμε ανάμειξη στον ορισμό ή στην ανάκληση ορισμού των Πολωνών Διαιτητών”