offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρέλα για τον τίτλο στον Παναθηναϊκό: Ο Αλαφούζος έχει δώσει ως τώρα 1,8 εκατ. ευρώ έξτρα πριμ για νίκες και βαθμούς

Κοινοποίηση

Το πόσο πολύ θέλει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού τον εφετινό τίτλο, δεν φαίνεται μόνο απ’ την αγωνιστική συμπεριφορά, το πάθος και την αυταπάρνηση που δείχνουν κάθε εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ακολουθώντας ευλαβικά το πλάνο του Σέρβου τεχνικού, αλλά κι απ’ τα οικονομικά κίνητρα που προσέφερε και προσφέρει σ’ όλη αυτή τη διαδρομή των 9 μηνών κι ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού “τριφυλλιού” Γιάννης Αλαφούζος.

Το βράδυ της Κυριακής (9/4) μετά το νικηφόρο ντέρμπι επί των Πειραιωτών και την εμφατική επικράτηση των “πράσινων” απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλό τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν στα αποδυτήρια από στελέχη της διοίκησης πως θα μοιραστούν ως έξτρα πριμ για τις δύο νίκες κόντρα σε Άρη κι Ολυμπιακό το (ιλιγγιώδες) ποσό των 500.000 ευρώ.

Ένα τεράστιο έξτρα πριμ που όμοιό του σε σειρά αγώνων (κι όχι τελική κατάκτηση στόχου) δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά τα τελευταία χρόνια κι επιβεβαιώνει την τεράστια διάθεση κι επιθυμία του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, να φτάσει το “τριφύλλι” πρώτο στη βαθμολογία ως το τέλος του δρόμου.

Το συνολικό ποσό που έχει μοιραστεί έως τώρα
Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι δε και το συνολικό ποσό που έχει μοιραστεί ως τώρα κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν προς τους ποδοσφαιριστές ως έξτρα μπόνους σε κατάκτηση νικών και βαθμών, καθώς ξεπερνάει το 1,8 εκατ. ευρώ. Όσο είναι δηλαδή (επί παραδείγματι) το συμβόλαιο του Μπερνάρ Ντουάρτε, που έχει τις υψηλότερες αποδοχές από κάθε άλλον “πράσινο”.

Στην αρχή της σεζόν οι παίκτες είχαν ενημερωθεί (και είχε “περαστεί” στον εσωτερικό κανονισμό) πως για κάθε τετράδα αγώνων που θα συνδυαζόταν από απόλυτο νικών θα λάμβαναν ως έξτρα πριμ 200.000 ευρώ.

Στην πορεία προστέθηκαν κι άλλα έξτρα μπόνους απ’ την πλευρά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, όπως το ποσό των 100.000 ευρώ που έλαβαν ως έξτρα πριμ επειδή έκλεισαν με δύο νίκες τον α’ γύρο ή το γεγονός πως προσμέτρησε ως νίκη την ισοπαλία της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ή και το επιπλέον μπόνους 100.000 ευρώ στο φίνις της regular season για το 2Χ2 εναντίον του Παναιτωλικού και του Ατρόμητου, που συνδυάστηκε με την πρωτιά.

Επιπλέον είχε δοθεί κι ένα μικρό ποσό για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet επί του Βόλου, ενώ πριν απ’ την έναρξη των playoffs είχε ενημερωθεί όλη η ομάδα που θα έπαιρναν από 200.000 ευρώ για κάθε νίκη απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας των αγώνων κατάταξης με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena” ήρθε ισοπαλία –μετά τα όσα έγιναν απ’ τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς- δόθηκε κανονικά πριμ προς τους παίκτες, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε το βράδυ της Κυριακής (9/4) μετά το clasico με τον Ολυμπιακό και το μισό εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν οι παίκτες συνδυαστικά για τις δύο σερί νίκες με τον Άρη και τους “ερυθρόλευκους”.

Κι έπεται συνέχεια…

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U13: Στην ισοβαθμία έμεινε έξω από το επίπεδο Α η εθνική μας ομάδα

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

EuroLeague: Ο Σάσα Βεζένκοβ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν