offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Η φωτογραφία του Γκουαρδιόλα και του επιτελείου του με τα τέσσερα δάκτυλα που “άναψε φωτιές”

Κοινοποίηση

Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε στο Έτιχαντ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί με τους παίκτες του, καθώς οι “πολίτες” φτάνουν στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Αμέσως μετά ο κοντινός φίλος του Καταλανού κόουτς και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Σίτι, Μανουέλ Εστιάρτε, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Πεπ και άλλα μέλη της διοίκησης της Σίτι (μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ομάδας Καλντούν Αλ Μουμπάρακ) στην οποία κάνουν μια χειρονομία με τέσσερα δάκτυλα, αναφερόμενοι στο σκορ.

Ο Μανουέλ Εστιάρτε στο παρελθόν ήταν αθλητής στο πόλο και με σπουδαίες διακρίσεις μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ένα χρυσό ένα χάλκινο) αλλά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα (ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια).

Λίγο μετά η φωτογραφία αυτή κατέβηκε, καθώς προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από του φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Κάποιοι αυτούς είχαν οργισμένες αντιδράσεις στα social media.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Πάλη: Ο Κουγιουμτσίδης Πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 στα 79κ ελευθέρας

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Τα τρόπαια που κατέκτησε με τη Μίλαν

Τρεις Ελληνίδες στο γκραν πρι της Ορλεάνης, πέντε στο παγκόσμιο κύπελλο του Νόβι Σαντ