Ο Άρης στις 19:30 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι που αγωνίζονται οι δύο ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή σε αυτά.

Αναμφίβολα, μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, δεν φοβούνται την αμεσότητα και την επίθεση. Παράλληλα στα ντέρμπι όπως ανέφερα πιο πριν έχουν την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, με τον ΟΣΦΠ να μετρά 11 βαθμούς και τον Άρη 9, στους αγώνες με τον ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Για τον Άρη, είναι μία δύσκολη αναμέτρηση από την φύση της καθώς τα «διπλά» στον Πειραιά είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κάτι που όμως δικαιολογείται όταν σκεφτόμαστε διαιτησίες τύπου Χαραλαμπίδη τα προηγούμενα χρόνια, που του στέρησαν την χαρά της νίκης.

Πέρα από την παράδοση υπάρχουν και σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών και καρτών, που θα δυσκολέψουν το έργο του Ένινγκ.

Όλα αυτά ανήκουν όμως στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι. Στα ντέρμπι μετράει το πάθος, η διάθεση και το μομέντουμ του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές πρέπει να εμφανιστούν στο «Γεώργιος Καραισκάκης» έτοιμοι να.. δαγκώσουν σίδερα.

Όχι για να δώσουν απαντήσεις όπως.. «απαιτούν» αυτοί που τόσα χρόνια είχαν «κολλητηλίκια» μαζί τους. Αλλά για τον δικό τους ποδοσφαιρικό εγωισμό και φυσικά τους βαθμούς. Εάν ο Άρης θέλει να επιβεβαιώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την είσοδο του στα play off, σήμερα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι.. φωτιά.

ΥΓ: O σημαντικότερος αγώνας του Άρη την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα μέχρι τον επόμενο. Έτσι βλέπουν στον Άρη όλους τους αγώνες τους, για όσους ρωτάνε και.. ανησυχούν.

ΥΓ1: Η ανακοίνωση του SUPER3 για τον αγώνα τα λέει.. όλα.

ΥΓ2: Κάτι που αναφέραμε και χθες.. «Για να ξέρετε πως έχουν τα πράγματα σύμφωνα με τους γνώστες. Αν ο Άρης κερδίσει τον Ολυμπιακό αύριο, το έδωσε το ματς ο Μαρινάκης. Εάν έρθει ισοπαλία ο αγώνας θα τα έχει βρει στα ζύγια με τον Καρυπίδη ο μεγάλος και εάν χάσουν οι «κιτρινόμαυροι» προφανώς στήθηκαν στο «αφεντικό».
Έτσι ό,τι και να γίνει ο οπαδός και φίλος του Άρη δεν θα μπορεί να χαρεί. Ποιος κερδίζει από αυτή την υπόθεση»

Στη Θεσσαλονίκη μεγαλώνει με την ζωή του και την αναπνοή του η υπόθεση των Offside. Πάντα στην μάχη και την υπόθεση της δημοσιογραφίας, όμως ποτέ δεν ξεχνά ότι είναι Γεννημένος οπαδός...