Ο Άρης στους τρεις επίσημους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής, έχει δείξει σοβαρές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία του με αποτέλεσμα στον αγώνα της Νορβηγίας να το πληρώσει.

Σε κάθε αγώνα πραγματικά αυτό που επισημαίνω είναι η άμυνα που πρέπει να παίξει ο Άρης για να μπορέσει να προκριθεί. Στον αγώνα με την ΑΕΛ τα κατάφερε, παρόλο που έκανε κάποιες τραγικές μεταβιβάσεις που θα μπορούσαν να κοστίσουν.

Σε εκείνα τα σημεία όμως είχε τον Κουέστα να κρατήσει το μηδέν και να μην δεχθεί γκολ. Στον αγώνα της Νορβηγίας δεν τον είχε σε καλή ημέρα, τα λάθη συνεχίστηκαν και ο Άρης ηττήθηκε.

Εάν θέλουν να ελπίζουν οι «κίτρινοι» σε ενδεχόμενη ανατροπή, το μηδέν είναι προϋπόθεση. Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει το ρεκόρ που κρατάει ο Άρης στην έδρα του, με έξι συνεχόμενους αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ, πράγμα που πρέπει να συνεχιστεί για να ελπίζει.

Είναι προτιμότερο να τελειώσει το ημίχρονο με μία λευκή ισοπαλία, παρά με ένα σκορ που θα περιέχει γκολ της Μόλντε και ας είναι πιο ευνοϊκό. Αυτό, μπορεί να ακούγεται.. αιρετικό, όμως είναι πολύ κρίσιμο οι Νορβηγοί να μην πάρουν θάρρος και να πιστεύουν πως μπορούν να σκοράρουν και ούτε να το καταφέρουν.

Γκολ μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, θυμίζω τον αγώνα(βίντεο) με τον Ερυθρό Αστέρα. Το τελικό 3-0, ήρθε από το 75′ και μετά. Το παιχνίδι με την Μόλντε απαιτεί τακτική στον υπερθετικό βαθμό και ο λαός του Άρη θα παίξει και αυτός.. μπάλα σε αυτό το κομμάτι.

Συνοψίζοντας, ο Άρης πρέπει να δώσει το 101% των δυνατοτήτων του, να παίξει σκληρή άμυνα χωρίς λάθη και τότε μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Τα γκολ που παρόλο δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής, δεν θα αργήσουν. Ειδικά σε ένα.. φλεγόμενο Χαριλάου..

Στη Θεσσαλονίκη μεγαλώνει με την ζωή του και την αναπνοή του η υπόθεση των Offside. Πάντα στην μάχη και την υπόθεση της δημοσιογραφίας, όμως ποτέ δεν ξεχνά ότι είναι Γεννημένος οπαδός...