Στην κοσμολογική θεωρία των απόλυτων μερακλήδων ίσως να έχει προσηλυτιστεί ο Παναγιώτης Στραβαλέξης, μπορεί και όχι βέβαια.

Σε κάποιες πιο εξωτικές από το συνηθισμένο κοσμολογικές αναζητήσεις φαίνεται πως έχει μπλεχτεί ο Παναγιώτης Στραβαλέξης, κατά κόσμον Τάκι Τσαν, παλαιότερα Παιδί Θαύμα και ακόμη πιο παλιά Τυμβωρύχος. Ο διάσημος φιλόλογος των ΖΝ προκάλεσε πρόσφατα αίσθηση, όταν μέσω μια ανάρτησής του στο Instagram επέλεξε να ταχθεί στο πλευρό του κινήματος των Flat Earthers, δηλαδή των ανά τον κόσμο αγαπητών φίλων που πιστεύουν ότι ο πλανήτης Γη έχει σχήμα cd – φυσικά τέτοιοι λαμπροί επιστήμονες υπάρχουν και στην Ελλάδα και εννοείται πως  έχουμε ασχοληθεί μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκι Τσαν ανέβασε μια συγκεκριμένη προβολή της Γης σε χάρτη (ο οποίος, Ω Θαύμα!, είναι επίπεδος), με μια λεζάντα όπου τονίζει ότι αφενός δεν είναι τρελόςκαι αφετέρου ότι η ιδέα της επίπεδης Γης του αρέσει περισσότερα. Το αποδεικτικό στοιχείο που έφερε στο τραπέζι είναι ότι επίπεδη Γη χρησιμοποιούν και τα Ηνωμένα Έθνη, στο λογότυπό τους, κάτι αρκετά βολικό καθώς θα ήταν αρκετά κουραστικό να έχουν ένα τρισδιάστατο λογότυπο:

«Επειδή το πράγμα σοβαρεύει και τρελός δεν είμαι απλά μου αρέσει περισσότερο η ιδέα ότι είναι επίπεδη. Όπως φαίνεται αρέσει και στα Ηνωμένα έθνη που το χρησιμοποιούν και στο λογότυπό τους»


Παρότι αρκετά από τα σχόλια υπήρξαν καυστικά κατά του βετεράνου MC, κάποιοι από τους φίλους του στάθηκαν επάξια στο πλευρό του:

To show δεν έμεινε εκεί – η συνέχεια δόθηκε σε ένα στόρι, όπου ο Τάκης ανακάτεψε και τους εξωγήινους στο πράγμα εκτός από την Επίπεδη Γη. Επίσης η Γη μας είναι θόλος, γενικά έχει θολώσει λίγο η φάση αλλά έχει πολύ ψωμί.

Το ενδιαφέρον εδώ αγαπητοί φίλοι βρίσκεται στο ότι είναι εξίσου πιθανό ο Τάκης της καρδιάς μας να έχει πιστέψει στη Γη – τηγανίτα ή να τους δουλεύει όλους έτσι για τη φάση, αυτά είναι τα ωραία της ζωής.

Πηγή: luben.tv