Αντιπροσωπεία 40 ατόμων του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου βρέθηκε στα γραφεία της «κυανέρυθυρης» ΚΑΕ έπειτα από τη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με τη μετακόμιση του Πανιώνιου στη Δράμα!  

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με επιχειρηματία από τη Δράμα σχετικά με το ενδεχόμενο μετακόμισης του Πανιωνίου στην πόλη της Μακεδονίας.

Στις τάξεις των οπαδών επικρατεί αναβρασμός κι απόψε (11/8) μια αντιπροσωπεία περίπου 40 ατόμων από τους «Πάνθηρες» βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ όπου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χρήστο Χριστοδούλου, ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε πως δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση και παρέπεμψε στον Χριστοδουλόπουλο.

«Η προσπάθεια να επικοινωνήσουμε ήταν άκαρπη, καθώς κανείς τους δεν μας απαντούσε. Σας ενημερώνουμε λοιπόν από εδώ λαμόγια, πως σε περίπτωση που συνεχιστεί να ακούγεται αυτό το αισχρό πράγμα που έχετε στο μυαλό σας και δεν βγείτε σύντομα να το διαψεύσετε… το δράμα θα είναι δικό σας και όχι του Πανιωνίου Περιμένουμε στη γωνία…» ήταν το μήνυμα τους στα social media!

πηγή: gazzetta.gr