Κάθε ομάδα που έχει ουσιαστικές βλέψεις για κάθε χρονιά φροντίζει να κλείσει από νωρίς τους βασικούς πυλώνες του σχεδιασμού.

Ο Άρης, μέσω του τεχνικού διευθυντή Άγγελου Χαριστέα έχει ενημερώσει τον Βέλεθ και τον Ματίγια για ανανέωση με αύξηση των απολαβών. Πρόκειται για δύο παίκτες που εδώ και ενάμιση σχεδόν χρόνο έχουν εδραιωθεί στον Άρη και έχουν προσφέρει σημαντικά στον άξονα της ομάδας.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το συμβόλαιο του Κόρχουτ. Ο Ούγγρος με την εμπειρία του από τις εμφανίσεις με την εθνική του και τις θετικές εμφανίσεις από πέρυσι στον Άρη αποτελεί ιδανική περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη.

Μέσω των αυξήσεων των απολαβών αλλά και την επεξήγηση του πλάνου της ομάδας επιδιώκεται να διορθωθούν αστοχίες και ανισορροπίες στο οικονομικό κομμάτι που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι.

Ο Άρης είναι αισιόδοξος για την ομαλή λύση στις κατευθύνσεις αυτές ώστε να μπορεί να διατηρεί τους παίκτες του κορμού, στους οποίους στηρίζεται.

Ο Γιώργος είναι φιλόλογος και γραφιάς. Αγαπάει πολλά πράγματα σ' αυτή τη ζωή, μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό. Αλλά έναν αθλητισμό, από τον κόσμο για τον κόσμο. Μέσω των offside κάνει το γούστο του και μαθαίνει πολλά από την υπόλοιπη ομάδα. Του λείπει η Θεσσαλονίκη...